Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukla pozornost

Kolinda Grabar-Kitarović spomenuta u 25 posto više vijesti nego Modrić

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
16.07.2018.
u 09:30

Zanimljivo je da više od 80 posto vijesti ima izrazito pozitivni sentiment

Luka Modrić osvojio je zlatnu loptu, no veliku pozornost sinoć je nakon finala Svjetskog prvenstva privukla i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Šef tvrtke za digitalni marketing Degordian Tomislav Grubišić otkrio je jutros kako je jučer objavljeno oko 25 posto više vijesti sa spominjanjem predsjednice u odnosu na Luku Modrića. Zanimljivo je, ističe također Grubišić, da više od 80 posto vijesti ima izrazito pozitivni sentiment.

Grubišić je također otkrio da se Hrvatska jučer po medijima spominjala 30 posto više nego nakon polufinala u cijelom svijetu.

- Brojevi su ogromni i nikad zabilježeni u povijesti Hrvatske - više nego sve skupa do sada prije polufinala - kaže Grubišić.

A nekima je zasmetalo i što je jučer hrvatska predsjednica tijekom dodjele medalja ostala na kiši, dok su ruskog joj kolegu Vladimira Putina zaštitili kišobranom.

Pogledajte video proslave povijesnog uspjeha hrvatske reprezentacije na Trgu bana Jelačića:

Komentara 58

Avatar gordi
gordi
10:20 16.07.2018.

Kolinda je največi promotor Hrvatske kao i Luka....samo patite yugonostalgičari....neprocjenljivo...MI HRVATI

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:22 16.07.2018.

Dok se čitav svijet ne može dovoljno nadiviti našoj predsjednici, NARAVNO da su drugovi na aparatima, i da im u životu nikad teže nije bilo! Patite drugovi, za vas i vaše patnje nema lijeka..

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
15:19 16.07.2018.

Imamo najbolju predsjednicu, nogometaše i druge sportaše, najbolju promociju iako nemamo svoje medije! V. List bi trebao objaviti koliko puta je pisao o Srbiji u vrijeme prvenstva, bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije