Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VULETA OSTALA BEZ MEDALJE

Nevjerojatan detalj razbjesnio medije u Srbiji: 'Sram vas bilo, do kad ćete je pljačkati?'

Ivana Vuleta
Foto: Printscreen
25.07.2022.
u 14:46

Oko trećeg skoka srpske atletičarke vodi se velika polemika. Naime, Vuleta je skočila preko sedam metara, ali je dosuđen prekršaj. Računalo je pokazalo da je srpska atletičarka prestupila što je izazvalo mnogo polemika.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta (bivša Španović) osvojila je sedmo mjesto u finalu skoka u dalj na Svjetskom prvenstvu u američkom Eugeneu.

Vuleta je u četvrtoj i petoj seriji skočila 6,84 metra, što je bilo dovoljno tek za sedmo mjesto.

Oko trećeg skoka srpske atletičarke vodi se velika polemika. Naime, Vuleta je skočila preko sedam metara, ali je dosuđen prekršaj. Računalo je pokazalo da je srpska atletičarka prestupila što je izazvalo mnogo polemika.

Na društvenim mrežama traje rasprava je li bio prijestup, a srbijanski mediji stali u obranu svoje atletičarke.

"Nažalost, ovo nije prvi put da Ivana ostaje bez medalje na velikom natjecanju zbog krajnje diskutabilne odluke sudaca. Naime, naša najbolja atletičarki prije pet godina na Svjetskom prvenstvu u Londonu doživjela je veliku nepravdu. Tada je u finalu skočila najduže, za zlatnu medalju kojoj se nadala, no na kraju joj se odvojio papirić i bila je četvrta.

U posljednjoj seriji Ivana je imala skok od preko sedam metara, ali se tom prilikom papirnati natjecateljski broj odlijepio sa stražnje strane dresa, što je, prema riječima glavnog suca, ostavilo trag u pijesku, pa je ostala na skokom od 6,96 metara koji ju je odvojio od bronce. Atletski savez Srbije tada je uložio žalbu, ali je glavni sudac ostao pri svojoj odluci", navodi Kurir u tekstu "Sram vas bilo, dokle ćete je više pljačkati?".

>> Pogledajte razgovor s Nenadom Črnkom

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar argus100
argus100
15:13 25.07.2022.

I opet pitam :Što mi imamo s time? Neka se oni, tamo daleko, glođu oko toga.

Avatar Idler
Idler
15:36 25.07.2022.

Idi bre pa i računala se urotila proti vascelog srpstva 😊

B2
bordon 2
15:36 25.07.2022.

Iz aviona se vidi prijestup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije