Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERMARKT

Evo tko su najskuplji igrači HNL-a, samo trojica nisu iz Dinama

Dinamo upisao uvjerljivu pobjedu u Koprivnici
Luka Stanzl/PIXSELL
25.07.2022.
u 12:16

Zanimljivu tablicu izbacila je njemačka stranica vezana za cijenu nogometaša, očekivano dominira zagrebački Dinamo.

Najpoznatija stranica za nogometne transfere i vrijednosti igrača, Transfermarkt, ažurirao je cijene igračima pa smo saznali tko su najskuplji u SuperSport HNL-u. Među TOP 10 najvrijednijih nogometaša, čak sedam mjesta zauzimaju igrači aktualnog hrvatskog prvaka - Dinama. 

Tek trojica iz drugih klubova, uspjeli su se ugurati u ovaj izbor, dvojica iz splitskog Hajduka te Lokomotivin wunderkind Lukas Kačavenda koji će zbog teže ozljede izbivati s travnjaka nekoliko mjeseci. Kako bilo, najskuplji eksponat domaćeg nogometa je Dinamov Luka Ivanušec ( 12,5 milijuna eura), a njegov odlazak u inozemstvo je samo pitanje vremena.

Iduća tri mjesta zauzimaju suigrači Oršić (10 milijuna), Livaković (8,5 milijuna) te novo otkriće Vatrenih Josip Šutalo koji vrijedi osam milijuna eura, no njegova cijena će samo još više rasti. 

IZVOR: Transfermarkt

Hajdukov vođa Marko Livaja se našao na petom mjestu uz cijenu od 7,5 milijuna eura. Iza njega dolaze još dvojica koja ne igraju za Modre, Krovinović te već navedeni Kačavenda. 

Hrvatska liga je svake sezona na sve većem nivou, ako bi se taj trend popratio u europskim natjecanjima, to bi bilo zaista odlično. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

 

Ključne riječi

Komentara 1

OL
Oldmarinero
18:12 25.07.2022.

Livaković 8,5 milijuna, onda Ivušić vrijedi 12.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije