Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA PALICA KANAĐANA

Nestala palica kojom je Crosby pogodio za zlato

Sidney Crosby
Reuters
03.03.2010.
u 09:10

Rukavice i palica kojom je Sidney Crosby postigao pobjednički pogodak za Kanadu protiv SAD-a (3-2) u finalu hokejaškog turnira na Zimskim olimpijskim igrama navodno su izgubljeni.

Crosby je bacio u zrak dio svoje opreme nakon gola postignutog u produžetku, a u čijem je ona sada vlasništvu, ne zna se.

- Nakon utakmice i proslave oprema je skupljena i pospremljena u torbe igrača. Ipak, ne i Sidneyjeve rukavice i palica kojom je postignut posljednji gol na utakmici. Provodimo istragu. Možda se njegov dio opreme pomiješao s nečijom, a možda je otuđen. Ne želimo ništa nagađati - kazao je izvršni potpredsjednik Kanadskoga hokejaškog saveza Johnny Misley potom i potvrdivši da Hokejaška kuća slavnih traži te dijelove opreme kako bi ih mogla izložiti.

- Nismo ih mogli predati budući da ih nemamo.

Inače, ovo nije prvi put da nestaju dijelovi Crosbyjeve opreme.

Isto se dogodilo 2005. nakon što su Kanađani osvojili svjetsko juniorsko zlato protiv Rusa. Tada je nestao dres danas ponajboljeg svjetskog hokejaša na ledu, a kasnije je pronađen u poštanskom sandučiću ispred pošte u Lachuti (Quebec).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije