Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRO SUKNO

Nakon problema sa srcem i operacije: 'Ako sve bude u redu, zaigrat ću još ove sezone'

Sandro Sukno
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
20.04.2019.
u 23:30

To bi značilo da bi Sandro mogao pojačati Jug na Final Eightu Lige prvaka

S vaterpolistima Juga u Zagrebu je bio i Sandro Sukno. Nije ga bilo u sastavu, ali pažljivo je pratio napore njegove momčadi koja se počela prikradati visokom vodstvu Mladosti od 13:6. Jugaši su zabili šest pogodaka u nizu, ali to ipak nije bilo dovoljno.

- Nije bilo realno da Jug može stići to visoko vodstvo, bili smo lošiji nego u prijašnjim utakmicama. Mladostaši su zasluženo pobijedili i ovaj će im trofej svakako dati još malo na samopouzdanju, pa će doigravanje za hrvatskog prvaka biti još zanimljivije. Digli su se i ostali klubovi, pa nakon duljeg vremena možemo reći da imamo kvalitetnu hrvatsku ligu - kazao je Sukno. 

A kad je u pitanju njegov priželjkivani povratak utakmicama, stvari stoje ovako:

- Treniram, prilično dobro pratim trenerove zamisli. Čekam posljednje nalaze, pa kad liječnici kažu svoje, na meni će biti da donesem konačnu odluku. Ako sve bude u redu, zaigrat ću još ove sezone - napomenuo je Sandro. A to bi značilo da bi Sukno mogao pojačati Jug na Final Eightu Lige prvaka

Podsjetimo Suknu su u listopadu 2017., tada još kao igraču Pro Recca, talijanski liječnici utvrdili stanovite probleme sa srcem. Otada je on izvan bazena, u ožujku prošle godine podvrgnut je operacijskom zahvatu u  klinici u Clevelandu (SAD), a opravak je išao više nego dobro. No, konačnu odluku o povratku ipak će morati donijeti on sam. Nadajmo se najboljem.

>>> Pogledajte igrače Mladosti kako slave osvajanje Regionalne lige

Sandro Sukno
1/12
Ključne riječi

Komentara 1

ČE
četverac
00:58 21.04.2019.

Sandro, čekamo te. Ipak si ti najbolji na svijetu. Samo hrabro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije