Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jug CO remizirao u derbiju, težak poraz Mladosti protiv Olympiakosa

Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
27.03.2019.
u 22:30

Loren Fatović, Daniil Merkulov, Hrvoje Benić i Alex Papanastasiou dva su se puta upisali u listi strijelaca, dok je Toni Popadić ima 13 obrana

U derbiju 11. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka Jug Croatia osiguranje je na gostovanju u Busto Arsiziu odigrao 11-11 protiv BPM Sport Managmenta ostavši jedina neporažena momčad skupine.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti bili bliži pobjedi, u posljednjoj četvrtini imali su u dva navrata po dva gola razlike (10-8, 11-9), ali je Verona uspjela izjednačiti, a pogodak za 11-11 domaćin je zabio osam sekundi prije kraja.

Jug CO
1/3

Loren Fatović, Daniil Merkulov, Hrvoje Benić i Alex Papanastasiou dva su se puta upisali u listi strijelaca, dok je Toni Popadić ima 13 obrana. Kod domaćina najefikasniji je bio Luca Damonte s četiri gola.

Druga dva hrvatska kluba u skupini B Mladost i Jadran su izgubili.

Mladost je na Savi izgubila od Olympiakos sa 6-14 upisavši i šesti poraz u nizu. Sve je bilo jasno već na poluvremenu na kojem je aktualni europski prvak vodio sa šest razlike (8-2).

Kod Mladosti najefikasniji je bio Lovre Miloš s tri gola dok je u grčkim redovima prvi strijelac bio Konstantinos Genidounias s pet golova.

Splitski Jadran je izgubio na gostovanju u Hannoveru od Waspa s 8-9.

U njemačkim redovima najefikasniji su bili Darko Burguljan, Aleksandar Radović i Jorn Winkelhorst s po dva gola, a Jadran je predvodio Ivan Domagoj Zović s tri gola.

Na ljestvici vodi Jug CO s 29 bodova, Verona je druga s 23 boda, Olympiakos ima 21 bod, Szolnoki 18 bodova, a zatim slijede Jadran (9), Hannover (9), Mladost (8) i Spandau (7).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije