Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet komada

Na kraju ruske turneje Traktor pregazio Medveščak

Medveščak
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.11.2013.
u 18:20

– Traktor je igrao jako dobro i čvrsto. Nakon što smo izjednačili, Rusi su već u drugoj izmjeni zabili, a taj pogodak bio je presudan za nastavak utakmice

Na posljednjem od četiri gostovanja na turneji u Rusiji hokejaši Medveščaka poraženi su kod prošlogodišnjeg finalista KHL-a Traktora s 1:5 (1:2, 0:2, 0:1). Jedini gol za medvjede, za 1:1 u 13. minuti, zabio je Ryan Vesce. Zanimljivo, obje momčadi uputile su po 29 udaraca prema golu, no vratar medvjeda Brust bio je puno lošiji od domaćeg vratara Garnetta.

– Traktor je igrao jako dobro i čvrsto. Nakon što smo izjednačili, Rusi su već u drugoj izmjeni zabili, a taj pogodak bio je presudan za nastavak utakmice. U drugoj trećini pritisnuli smo suparnika, ali nismo mogli zabiti – rekao je trener Mark French.

Zbog lakših ozljeda utakmicu su propustili bekovi Švarny i Martinović, a zamijenili su ih Letang i Waugh. Bila je to prva utakmica za kapetana Letanga nakon 16 utakmica stanke (Baris 28. rujna), pa mu je Cheechoo jučer morao prepustiti kapetansku vrpcu.

– Dobro smo igrali na početku. Traktor je igrao čvrsto i iskoristio je svoje prilike, a mi svoje nismo, iako smo ih imali mnogo. Traktor je predobra momčad da to ne bi iskoristio – rekao je Cheechoo.

Mogli bismo reći da je kvalitetan ruski Traktor pregazio medvjede.

Zagrepčani tako s turneje po Rusiji u Zagreb nose četiri od 12 mogućih bodova, a iduću utakmicu igraju već u petak u Ledenoj dvorani protiv Metalurga iz Magnitogorska. Bit će to prilika za uzvrat nakon 0:4 poraza od istog suparnika.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije