Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivekova utrka karijere

Kostelić postao veliki brat, doktor, ban...

'sport.....zagreb....17.02.2008. Sljeme snow queentrophy, Crveni spust - muski slalom/ ivica kostelic  foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
30.12.2009.
u 11:35

Kostelić se okrunio titulom "bana Ivice", pokupio lovu, ali i slavu upravo na stazi na kojoj se "zlegao".

Smrznutih 15 tisuća ljudi cvokotalo je zubima na debelom minusu, sve do trenutka kad je na stazu izašao profesor i demonstrirao da i "gore" može biti kao kad u Maksimiru gostuje Hajduk te natjerao tatu Gipsa da, nakon svih tih godina, zadovoljno pokaže prstom i kaže:

– Tamo dolje, to je moj sin!

Plakalo se od sreće, curilo je niz obraze Vedrana Pavleka, mame Marice, Janice, Ane Jelušić koja je dva dana prije na stazi izdržala tek 19 sekundi... Svima je laknulo, Ivica je na Sljemenu toga četvrtka doktorirao skijanje.

– Mario Matt postao je kralj, a ja sam dogurao do bana – kazao je spuštajući se kući ponosni Kostelić.

Janica je još jednom dokazala da je Sljeme za nju "čudno brdo", ispala je na prvoj utrci legenda sa Stenmarkom, Girardellijem...

Rezultati 2008. godine:

Muški

1. Matt (Aut)1:51.36

2. Kostelić (Hrv)+0.33

3. Herbst (Aut)+0.40

Žene

1. Poutiainen (Fin)1:52.83

2. Schild (Aut)+0.52

3. Zuzulova (Slk)+0.68

15. Fleiss +3.56

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije