Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Kolak srebrna u Aradu: Rame više ne boli, nema više straha

sara kolak
Goan Jakuš/PIXSELL
13.03.2016.
u 07:00

Matej Gregurić osvojio je treće mjesto u bacanju kladiva u konkurenciji do 23 godine. Najduži hitac bio mu je 71,13 metara

Sara Kolak (20) bacačica koplja iz Ludbrega, na Europskom zimskom bacačkom prvenstvu u rumunjskom Aradu osvojila je srebro (58,11 metara).

– Kada se samo sjetim da zbog operacije ramena nisam nastupala prošlu sezonu. Rame me više ne boli, nema straha. Želim se ove sezone ustaliti na dužinama između 59 i 62 metra. Bilo je izuzetno hladno tako da u mojoj konkurenciji nije bilo nijednog hica dužeg od 60 metara, a kod seniorki samo dva. Glavni cilj mi je EP u Amsterdamu, te nastup na OI u Riju – rekla je Sara.

Već je dvije godine trenira Slovenac Andrej Hajnsek.

– Moramo poboljšati tehniku. Nadam se da će svojim rezultatima zaslužiti poziv na mitinge Dijamantne lige. Planiramo u svibnju ići u Dohu, mislim da će u to vrijeme Sara imati hitac među pet najboljih u svijetu – rekao je Hajnsek, koji trenira i najbolju slovensku kopljašicu Martinu Ratej koja je lani imala sedmi hitac na svijetu – 65,75 metara.

>>Sara Kolak ispunila normu za nastup na Olimpijskim igrama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije