Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratar mladosti

Josip Pavić: Jadranska liga je jača, pa su zato porazi češći

Josip Pavić
Željko Lukunić/Pixsell
10.02.2010.
u 10:29

- Mladost nije navikla gubiti, ali, ako nam to može biti olakotna okolnost - kazao je vratar vaterpolista Mladosti Josip Pavić.

Radilo se o krizi (koju priznaje i trener Emil Nikolić) ili samo o nizu loših trenutaka (kako na prethodno neslavno razdoblje gledaju igrači), u vaterpolskm klubu sa Save u jednome su suglasni: subotnja utakmica Mladosti s Barcelonetom u gostima (počinje u 12 sati) prilika je za zaokret.

– I prije početka sezone govorili smo da će biti dobrih i loših trenutaka i, eto, sad su došli ti lošiji. Mladost nije navikla gubiti, ali, ako nam to može biti olakotna okolnost, Jadranska je liga jača od prvenstva koje smo igrali prethodnih godina – kazao je vratar Josip Pavić.

Trener Nikolić naglasio je da je momčad dobro pripremljena, da "igrači nisu zaboravili igrati" te da im je potrebna jedna pobjeda za vraćanje samopouzdanja. I nada se da će do nje doći upravo u Barceloni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije