Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska Island 6:1

Izludili islandskog vratara koji je od bijesa slomio palicu

Hokej hrvatska island
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
18.04.2013.
u 08:40

Hrvatski su hokejaši tek u posljednjoj trećini slomili otpor Islanđana i izboriti treću pobjedu na SP-u divizije II skupine A u Zagrebu.

Naša reprezentacija je slavila sa 6:1 (1:0, 0:0, 5:1) pogocima Serticha, Blagusa, Lovrenčića, Kanaeta, Hečimovića i Čunka.

Veliku glavobolju hrvatskim oklopnicima pravio je vratar Hedstrom koji je ukupno skupio 39 obrana, a i Renduliću je obranio kazneni udarac na početku utakmice. Bijesan što ga je izbornik zamijenio, nakon četiri primljena pogotka u devet minuta zadnje trećine, Islandski je vratar klizaljkom slomio svoju palicu.

- Taj nam je vratar uvijek stvarao probleme. I sada je bio dobar, ali nije izdržao - kazao je naš čuvar mreže Mate Tomljenović.

Od hrvatske reprezentacije oprostili su se Krešimir Švigir, Luka Novosel i Vanja Belić.

Danas je na SP-u slobodan dan, a u petak Hrvatska igra sa Srbijom (20.15 sat, prijenos na HTV 4).

Ostali rezultati: Srbija - Australija 5:3, Belgija - Španjolska 6:3. Poredak: Hrvatska i Belgija 9 bodova, Srbija 6, Island 2, Australija 1, Španjolska bez bodova.

>> Hrvatski hokejaši pobijedili Australiju u prvom kolu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije