Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI NA OKUPU

Ivica proslavio srebra uz prijatelje i čašu šampanjca

Ivica Janica Kostelić
Foto: Dražen Brajdić/Večernji list
1/6
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
28.02.2010.
u 18:57

Dva srebra iz Vancouvera bila su dovoljan razlog da se hrvatsko društvance u Kanadi skupi i uz Ivicu Kostelića nazdravi. Bila je tu i mama Marica, djevojka Elin...

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:39 01.03.2010.

Bravo Kostelići! Bravo tata Gips, genije Alpskog skijanja! Gdje su sada oni nadri novinari, koji su kritizirali i omalovažavali njegov način treniranja svoje djece?

PG
praseca gripa
11:47 03.03.2010.

Bravo Ivica! Svaka cast tebi i tvom ocu koji je od tebe napravio vrhunskog sportasa u jednoj maloj zemlji kao sto je Hrvatska i koja i nema bas nekih obilnih mogusnosti za ovu vrstu sporta. Prevelik je to uspjeh,ali gdjee su pohvale,gdje je masovno odusevljenje,gdje su napokon komentari,gdje su predsjednicka odlicja za obitelj Kostelic koja je Hrvatskoj darovala daleko vise od svih onih ukupno kojima je Mesic dijelio odlicja bez ikakve veze i kriterija vec iz cistog \"ceifa\" i bahatosti,rekla bih cak provokacije. Ja se nadam da su Kostelici previsoko kotirali da bi im takva odlicja u toj seriji ista znacila. Nadam se da ce i za njih doci njihovih pet minuta i trenutak slave. Ja im to od srca zelim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije