Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DE TELEGRAAF

Ivanušec je sve dogovorio s novim klubom, ali Dinamo odugovlači zbog 40 milijuna eura?

Susret Dinama i Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Goran Stanzl/PIXSELL
30.07.2023.
u 19:15

Hrvatski ofenzivac trebao bi preseliti u Eredivisie, ali službene potvrde i dalje nema

Luka Ivanušec vrlo je blizu odlaska iz Dinama, hrvatski reprezentativac nalazi se u sjajnoj formi i nizozemski mediji pišu da je sve dogovorio s Feyenoordom. Transfer bi trebao iznositi oko 8.5 milijuna eura uz određene bonuse, što je ispod cijene koju se Dinamo nadao dobiti. 

- Feyenoord i Ivanušec su ranije dogovorili detalje četverogodišnjeg ugovora, pa se čekalo da se dogovore klubovi. Prvaci Nizozemske i Hrvatske sada su jako blizu sporazuma po kojem bi Feyenoord zagrebačkom Dinamu platio odštetu od 8.5 milijuna eura. To je fiksni, zajamčeni iznos, uz koji će Dinamo dobiti i bonuse vezane uz učinak Ivanušeca u novom klubu - javlja nizozemski medij De Telegraaf.

Također, Nizozemci smatraju kako Dinamo namjerno odugovlači s transferom Ivanušeca kako bi ga imali za kvalifikacije za Ligu prvaka, što naravno ne odgovara Feyenoordu koji će pokušati spriječiti odgodu. 

VEZANI ČLANCI:

- U Dinamu vide da je Ivanušec u sjajnoj formi i da je jedan od ključnih igrača za Ligu prvaka. Prolazak u grupnu fazu donosi gotovo 40 milijuna eura i Dinamo pokušava odgoditi transfer što je duže moguće. Feyenoord čini sve da se ta odgoda spriječi - zaključuje isti izvor. 

Komentara 9

DU
Deleted user
23:57 30.07.2023.

Nadam se da će Dinamo dobro razmisliti i stopirati prodaju jednog od najboljih igrača.

KO
komšikanac
10:03 31.07.2023.

prodati Ivanušeca ispod 15 milijuna eura je izdaja interesa Dinama! Bez njega će Dinamo biti bar 15-20% slabiji jer je Ivanušec igrač koji stvara razliku na terenu i koji iz tekme u tekmu pokazuje da zna i može zabiti! bez njega Dinamo neće u LP, a vjerojatno niti u EL....

DU
Deleted user
21:46 30.07.2023.

Vidi se da je Ivanusec jako napredovao i vjezbao udarce i sad je jako efikasan igrac za razliku od samo 1 sezone gdje nije mogao pogoditi gol. Mozda bi u Dinamu trebali reci ili do kraja kvalifikacija ili dajte 12 minimum ili nista od transfera jer ako poslje i kojim slucajem Ivanusec i padne u formi sto je dosta moguce, opet moze otici za 5-6m, ako bas forsira i zeli odlazak, sto nije toliki rizik u odnosu na 8.5, pogotovo u odnosu na 40 m kolko znace 2-3 sljedece utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije