Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Večernje škole

I Antimon stigao u Dohu: Svi me pitaju zašto ne navijam za Maroko, a sad cijeli svijet zna za Hrvatsku

Antimon
Foto: Tomislav Dasović
1/4
17.12.2022.
u 12:41

- Ekipa iz Večernje škole je u Zagrebu, čuli smo se i mogu vam otkriti kako pripremamo novi projekt koji će uskoro ugledati svijetlo dana - kazao je Antimon.

Među brojnim hrvatskim navijačima koji će danas bodriti Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u utakmici za treće mjesto protiv Maroka bit će i Ahmed Al Rahim, popularni Antimon iz 'Večernje škole' Željka Pervana. On je, kako kaže, u Dohu stigao u posljednji čas, zadnjim letom, kako bi prethodno pogledao polufinale s Argentinom.

- Bilo je malo tužno, no što je tu je. Zasad je sve super, dobro je organizirano, nema nikakvih sukoba. Iako meni je malo teško jer nosim ovaj hrvatski dres i svi me pitaju zašto ne navijam za Maroko. Ali meni je Hrvatska u srcu, žao mi je - kazao je Antimon te dodao kako u Hrvatskoj živi već 30 godina.

 

- Ekipa iz Večernje škole je u Zagrebu, čuli smo se i mogu vam otkriti kako pripremamo novi projekt koji će uskoro ugledati svijetlo dana - kazao je pa se vratio na hrvatsku reprezentaciju.

- Ovo što je Hrvatska napravila na SP je zaista sjajno. Cijeli svijet sad zna za Hrvatsku. Evo, ja sam iz Sudana i tamo su najviše čuli za Modrića. A danas sam uvjeren u pobjedu, zbog toga sam i došao, uvijek vjerni! Ali neka pobijedi bolji, kako bi rekli Zagorci šta bu - bu, zaključio je Antimon. 

Komentara 4

DU
Deleted user
13:42 17.12.2022.

Nijedan Ante ne navija za drugoga osim za Hrvatsku. Ili se varam... ima onaj Kante.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:50 17.12.2022.

Ante Čulo, poznat kao Hercegovac :-D

BE
Berri
14:19 17.12.2022.

Ahmed Al Rahim je dipl. ing građevine iz Sudana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije