Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA POHVALA

VIDEO FIFA nahvalila našeg kapetana: Nema dovoljno riječi da opišemo Modrića iz 2018.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/4
17.12.2022.
u 09:54

Kapetan vatrenih ide po broncu, a ima i srebro s Mundijala u Rusiji. Upravo se njegovim nastupom otprije četiri godine na svom Twitteru pozabavio službeni profil Svjetskog prvenstva. Modrić je osvojio nagradu za igrača turnira, a kasnije i Zlatnu loptu.

Hrvatska reprezentacija danas će od 16 sati s Marokom igrati za treće mjesto i brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Priliku bi mogli dobiti neki igrači s klupe, ali nadamo se i da će Luka Modrić krenuti u prvih 11 te pružiti još jednu sjajnu predstavu na završetku onoga što bi trebao biti njegov posljednji SP. 

>> HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača

Kapetan vatrenih ide po broncu, a ima i srebro s Mundijala u Rusiji. Upravo se njegovim nastupom 2018. na svom Twitteru pozabavio službeni profil Svjetskog prvenstva, koji se uz riječi hvale prisjetio najboljih poteza otprije četiri godine. Podsjećamo, Modrić je osvojio nagradu za igrača turnira, a kasnije i Zlatnu loptu.

- Nema dovoljno riječi da opišemo Luku Modrića na Svjetskom prvenstvu 2018. - napisali su uz video sažetaka. 

Isti je dosad skupio preko 120 tisuća pregleda te oko pet tisuća lajkova. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 5

Avatar Svrab
Svrab
10:24 17.12.2022.

Bolje da nam pošteno sude nego što nas hvale

Avatar MK3
MK3
10:00 17.12.2022.

Mogli bi mi napraviti video o FIFAinoj politici suđenja, nebi je baš nahvalili...

DU
Deleted user
12:14 17.12.2022.

Kao da Luki fifa treba reci da je svjetski nogometni velemajstor, to on i cijeli svijet znaju vec odavno samo sto je fifi tek sad sinulo, al bolje ikad nego nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije