Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kazna

HNS mora platiti 30 tisuća eura za utakmicu protiv Španjolske

bakljada (1)
Goran Stanzl, Slavko Midžor/Pixsell
26.06.2012.
u 13:53

Milijun kuna kazne morao je platiti HNS tijekom Europskog prvenstva

Uefa je ponovno kaznila Hrvatski nogometni savez zbog ponašanja dijela navijača na Europskom prvenstvu. Za ponašanje hrvatskih navijača tijekom utakmice Hrvatske i Španjolske Uefa je HNS-u odredila kaznu od 30 tisuća eura.

Kazna je određena zbog bacanja baklji na teren.

Kada se u obzir uzme da je kazna za utakmicu s Irskom iznosila 25 tisuća eura, za utakmicu s Italijom 80 tisuća, a sad 30 tisuća, vidljivo je da je HNS ponašanje navijača na Euru stajalo 135 tisuća eura (milijun kuna).

Ključne riječi

Komentara 11

KA
kajinx
14:33 26.06.2012.

Tako je paper2cuts, Rus je bacao, također su dokazali su da su srbi bili među našim navijačima i pravili nered.

OT
on_the_fly
14:43 26.06.2012.

Ne mogu naplatit od bacaca jer su sirotinja a ni od organizatora jer ih je UEFA kao i obicno izradila. Dakle, ostaju samo nogometni savezi da pokrpaju rupe u proracunu. A Platini je tu da odluci kolko ce cepnut za baklju a kolko ce uletit sucu da zazmiri u doigravanjima. A kad stvari procure onda su krivi Balkanci, kako da ne!

PA
paper2cuts
14:12 26.06.2012.

a zasto kad se ustanovilo tko je bacao baklje, neka njemu naplate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije