Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kazna
Povratak na članak

HNS mora platiti 30 tisuća eura za utakmicu protiv Španjolske

Milijun kuna kazne morao je platiti HNS tijekom Europskog prvenstva

Komentari 11

PA
paper2cuts
14:12 26.06.2012.

a zasto kad se ustanovilo tko je bacao baklje, neka njemu naplate

VL
KA
kajinx
14:33 26.06.2012.

Tako je paper2cuts, Rus je bacao, također su dokazali su da su srbi bili među našim navijačima i pravili nered.

VL
OT
on_the_fly
14:43 26.06.2012.

Ne mogu naplatit od bacaca jer su sirotinja a ni od organizatora jer ih je UEFA kao i obicno izradila. Dakle, ostaju samo nogometni savezi da pokrpaju rupe u proracunu. A Platini je tu da odluci kolko ce cepnut za baklju a kolko ce uletit sucu da zazmiri u doigravanjima. A kad stvari procure onda su krivi Balkanci, kako da ne!

VL
BU
bumtresurnebes
14:44 26.06.2012.

Žalba na odluku s preslikom policijskog zapisnika i primjerkom DVD-a sa snimkom osobe koja je bacila i nek se jave njemu...

VL
UN
unbekant
15:46 26.06.2012.

"kajinx" uvjek nam je neko drugi kriv,ili srbi,ili sudije,ili,ili,ili,covjece,iz nasi redova publike jsu bacane baklje i ostala pirotehnicka srestva,zar nasi gledatelji nisu i samo otkrili ko je bacao ta sranja,vidjelisi oni to dobro,ali nesmiju kazati i pokazati "bacaca",ili pocinitelja,pusti sada to krivi srbi,ili neko drugi.

VL
GA
gafe
16:37 26.06.2012.

zanimljivo je da je Njemacka dobila kaznu od 25.000 Euro za baklje i nacisticku zastavu (!!) protiv Danske. A mi za baklju koji je Rus bacio 30.000 Euro. To je znaci ta jednakopravnost UEFE

VL
DU
dugi
16:56 26.06.2012.

Na stranu tko je bacio sto (Rusi, Srbi, Eskimi), meni je veci problem hrvatski jezik u HRVATSKIM novinama. Neka mi netko iz VL pojasni sto znace ove kratice u tablici " PRVA HNL" evo i tih kratica "pos", "Team", "W" i "Pts". Trazim vec dva sata po rijecniku hrv. jezika, ali nikako da nadjem te pojmove.Jos da je u pitanju Tablica Engleske lige jos bih razumio, ali vidim da u ovoj tablici imena kao Zapresic,Zadar, pa sam dosao do zakljucka da je to ipak HRVATSKA Liga. Unaprijed hvala:)

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:05 26.06.2012.

HNS bi trebao platiti kaznu i onda se regresno naplatiti od navijača koji su bacali baklju. Fino zatražiti od policije snimku i podatke o osobi/osobama koje su privedene zbog bacanja baklje, potom podnijeti tužbu protiv tih osoba zbog naknade štete. Štetu je lako dokazati i precizirati, očita je iz odluke Uefe. Dok god ti navijači ne budu novčano odgovarali za svoje gluposti, to nikad neće prestati. Pa takvome ništa ne znači provest jednu noć u pritvoru. Nek plati fino 30.000 eura pa ćemo vidjet kad će mu opet pasti na pamet bacanje baklje. Već vidim izjave nesretnih roditelja novinarima u slučaju tužbe, "naš sin ne bi mrava zgazio, našao se na krivom mjestu u krivo vrijeme šmrc, šmrc..."

VL
OB
-obrisani-
17:23 26.06.2012.

Da je Hrvatska prava pravna drzava do ovakvih incidenata nikad ne bi ni dolazilo. U Njemackoj na primjer kazne na nogometnim utakmicama za ovakve ispade su ogromne, duplo vece nego ovih 30 tisuca Eura. Ali u Hrvatskoj se toleriraju napadi huligana kao da huligani vladaju drzavom. Izgleda da prvo treba da se desi velika tragedija u kojoj ce biti ljudskih zrtava, pa da drzava uvede zakonske mjere. Zbog ovakih huligana posteni ljudi su prestali da dolaze na nogometne utakmice, a niko nije lud da ide na utakmicu, kad moze da zavrsi u bolnici zbog nekoliko desetaka ludjaka kojima i nije mjesto na stadionima.

VL
SL
Slavek
17:35 26.06.2012.

Za ruzne povike i nadpise je u redu da plati HNS, ali ako netko unese baklju ili petardu to treba da odgovara i plati organizator. Na ulazu stoje, i neka bolje pregledaju.

VL
OB
-obrisani-
18:17 26.06.2012.

Slavek Kakva je to logika koju ti upotrebljavas? Jasno stoji na ulazu svih stadiona da je zabranjeno unosenje svih vrsta nedozvoljenih naprava. A druga je stvar sto nekoliko stotina primitivaca uopce ne dolazi na stadione da gleda utakmicu,vec da pravi nered. To nisu nikakvi navijaci vec primitivci i huligani koji su u obicnom zivotu nitko i nista. Stadion im je jedino mjesto gdje ih netko primjecuje i obraca na njih paznju. A zna se da samo primitivac brani primitivce. Ovi huligani su vise nanijeli stete Hrvatskoj nego kriminalci. Cijeli svijet ih je gledao i imao priliku da vide sto cine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.