Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješna strategija

Ginobili nacrtao akciju za pobjedu

Ilija Lončarević
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/2
15.10.2010.
u 12:12

Trener NBA momčadi San Antonija Greg Popovich deset je sekundi prije kraja protiv LA Clippersa pozvao minutu odmora te prepustio Emanuelu Ginobiliju da organizira posljednji napad. Bila je to dobitna kombinacija za pobjedu 100:99.

Komentara 2

FC
fcod
12:49 15.10.2010.

Greg kopira Linu :) Samo fali : \"Ajmi svi za EMANUELAAAA, za SAN ANTONIOOOOO!\" :))

OB
-obrisani-
14:57 15.10.2010.

Postanite dio PowerPlay Manager zajednice! Najbolji ONLINE manager na webu! Od sportova zasad se nude hokej i nogomet, a uskoro dolazi i rukomet, formula 1, tenis.. Mnogštvo opcija poput treninga igrača, biranja taktika, gradnje stadiona i objekata, zaposlenici, odlična ekonomska strana u igri, sponzori, prodaja TV prava i još mnogo mnogo toga! Ne propustite, postanite i vi dio PowerPlay Manager zajednice i pobjedite ostale managere! Registracija na najbolji online manager: http://www.powerplaymanager.com/r21184

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije