Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOT ODLAZI

Ferguson: Rooney je zatražio transfer iz Uniteda

Ferguson
Press Association/PIXSELL
Autori: mp/VLM, td
12.05.2013.
u 22:01

- Rooney je zatražio transfer, ali klub ga je odbio. Mislim da treba negdje otputovati i dobro razmisliti o svemu - rekao je Ferguson.

Rio Ferdinand uljepšao je Alexovu oproštajku na Old Traffordu postigavši svoj prvi pogodak sezone za pobjedu 2:1 protiv Swansea. Fergie je odahnuo, u 1499. nastupu u karijeri iščupao je pobjedu u 87. minuti...

Alex je po završetku utakmice stao na centar igrališta, kiša je kapala, igrači oko njega, publika na nogama. Obratio joj se drhtavim glasom, zahvalio svima u klubu, poželio sretne dane u mirovini Paulu Scholesu. A onda i zavapio:

- Onako kako ste sve ove godine podržavali mene, podržite i našega novoga menadžera Moyesa! - obratio se Fergie auditoriju od 75.572 gledatelja.

Na travnjak je ušetao uz Sinatrin \"My way\", a izašao uz ovacije kakve nikada nitko nije dobio na Old Traffordu.

Wayne Rooney nije igrao protiv Swansea (bio je na tribini, pa se spustio na teren na dodjelu medalja) i nagađa se da se već oprostio s Unitedom...

- Rooney je zatražio transfer, ali klub ga je odbio. Mislim da treba negdje otputovati i dobro razmisliti o svemu. Nije bio sretan što je bio zamijenjen, ali Rooney u svojoj najboljoj formi nikad ne bi bio zamijenjen - rekao je Ferguson.

Otkrio je i da je odlučio otići početkom godine.

- Odluku sam donio oko prošlog Božića. Stvari su se promijenile nakon što je umrla sestra moje supruge. Bilo mi je jako teško držati odluku u tajnosti. Nekoliko puta mi je izletjelo pred članovima obitelji, ali moj brat to nije znao do prošlog utorka - rekao je legendarni Škot.

>> Ferguson se pobjedom oprostio od Old Trafforda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije