Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo druge

Damir Martin završio na operaciji, nastup na Olimpijskim igrama doveden u pitanje

Damir Martin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.10.2019.
u 10:07

Srebrni hrvatski olimpijac morao je operirati kuk.

Nažalost, upitno je hoće li se Damir Martin, osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama u Riju de Janeiru, uspjeti oporaviti do Igara u Tokiju.

Martin je u četvrtak podvrgnut operaciji kuka u Münchenu, a rehabilitacijski proces bi mogao trajati do šest mjeseci, prenose Sportske novosti.

Bol se nedavno ponovo javila nakon Svjetskog prvenstva u Austriji, a liječnici su utvrdili da mu se sudaraju bedrena kost i zdjelica, što je dovelo do oštećenja hrskavice koja se nalazi u tom predjelu.

Budući da se situacija mogla samo dodatno pogoršavati, da tu bilo kakve terapije nisu mogle biti od pomoći, odlučeno je da se čim prije treba podvrgnuti operativnom zahvatu.

Operacija je trajala dva i pol sata, a Martin će sljedećih šest tjedana morati hodati pomoću štaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije