Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Bandić u Dvercu primio predstavnike klubova sudionika FF-a

Bandić podijelio 5000 ulaznica za Arenu

bandić
23.04.2010.
u 16:12

Točno 3500 ulaznica otišlo je za organizaciju akcije "Vikendom u športske dvorane", a 1000 ih je podijeljeno po školama.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ugostio je predstavnike klubova sudionika završnog turnira NLB lige. I dok su Cibonu (Knego, Nakić), Partizan (Todorić) i Hemofarm (Ivanović) predstavljali direktori ili sportski direktori, Olimpija takvu delegaciju nije mogla imati jer nema ni predsjednika ni direktora.

– Ponosim se što sam na čelu grada koji ima čast ugostiti najbolje klubove iz zemalja nastalih raspadom SFRJ. Neka pobijedi najbolji, pa makar to bila i Cibona – rekao je Bandić.

Predsjednik Udruge klubova koji čine NLB ligu (ABA) Slovenac Rado Lorbek zahvalio je Bandiću na potpori košarci:

– Hvala što ste preuzeli teret organizacije, no moram vas upozoriti da tradicija baš i nije sklona domaćinima Final Foura. Od devet završnica, samo su dva puta osvojili naslov.

U Dvercu je bilo mnogo srpskih novinara, posebno zainteresiranih za Cibonine legende Andru Knegu i Mihovila Nakića.

Ispitivali su ih o košarci nekad i sad, o značaju NLB lige i o tome kako misle izvući klub iz financijske krize. Možda bi bilo bolje da su o tome nešto pitali Milana Bandića.

Grad je podijelio pet tisuća ulaznica, od čega je 3500 otišlo na organizaciju akcije "Vikendom u športske dvorane". Ona zapošljava 70 kineziologa, od kojih je svaki dobio 50 ulaznica.

Savez učeničkih sportskih klubova Zagreb dobio je 400 ulaznica, a po školama ih je podijeljeno oko 1000. Kada su zbog povećane potražnje organizatori htjeli povući dio podijeljenih ulaznica, bilo je kasno.

Komentara 1

BL
bljesak
16:35 23.04.2010.

To je sad pravi SFRJ Bandić Sram ga bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije