Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramota

Argentinski huligani brutalno cipelarili hrvatske navijače!

navijači
Foto: Life.ru
22.06.2018.
u 13:29

U početku nije bilo nikoga da ga zaštiti, a tek nakon što je naš navijač dobio nekoliko brutalnih udaraca, počeli su se lagano pojavljivati pripadnici osiguranja pa su napadači pobjegli.

Hrvatski navijači sinoć su u Nižnjem Novgorodu slavili veliku pobjedu nad Argentinom (3:0), ali to se nije svidjelo argentisnkim divljacima koji su ih u jednom trenutku napali. I bilo je to još za vrijeme utakmice, na stadionu.

Ruski portal Life.ru objavio je snimku na kojoj se vidi kako Argentinci napadaju naše navijače, a u jednom trenutku na podu cipelare jednog koji je pao na pod.

U početku nije bilo nikoga da ga zaštiti, a tek nakon što je naš navijač dobio nekoliko brutalnih udaraca, počeli su se lagano pojavljivati pripadnici osiguranja pa su napadači pobjegli.

- Navijač kojeg su pretukli nije mogao prepoznati napadače. Nisu mu pomogli sunarodnjaci koji su očito bili zauzeti slavljem - piše ruski portal o incidentu.

navijači
1/16

Komentara 42

GV
Gvozden
15:05 22.06.2018.

Klosari jedni, pritom sto ih je apsolutno vise, jos udara decka dok lezi u glavu, nadam se da Argentina uopste nece proci grupu, bravo za sinoc razbili ste gaucose, Pozdrav iz Srbije

DU
Deleted user
13:41 22.06.2018.

Pet argentinaca na jednog Hrvata hm..šanse da ih pobjedi bile su 50:50

NA
narod1
14:19 22.06.2018.

Poraženi su Argentinci na svim poljima, pa i na sportsko navijačko moralnom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije