Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nervozna reakcija

Pogledajte kako je bijesni Messi nasrnuo na hrvatskog nogometaša

Messi
Foto: Reuters
1/7
22.06.2018.
u 10:35

Igra Hrvatske bila je fenomenalna, odlično smo stajali na terenu, bili kompaktni i nismo argentinskom čarobnjaku dopustili da se razigra.

Hrvatski nogometaši odigrali su sinoć fenomenalnu utakmicu u Nižnjem Novgorodu i pobijedili Argentinu s 3:0. Uoči tog susreta izbornik Zlatko Dalić najavljivao je da se Messi ne može zaustaviti ako mu se dopusti da često prima loptu oko kaznenog prostora pa je tako postavio igru da to onemogući. I u tome je u potpunosti uspio!

Naime, igra Hrvatske bila je fenomenalna, odlično smo stajali na terenu, bili kompaktni i nismo argentinskom čarobnjaku dopustili da se razigra. 

U prvom poluvremenu smo im dobro parirali, a u nastavku susreta smo u potpunosti preuzeli konce igre, zagospodarili terenom i natrpali njihovu mrežu. Messi je u tim trenucima osjetio nemoć, zbog čega su mu živci bivali sve tanji kako je utakmica odmicala. Vidjelo se to i po nervoznoj reakciji nakon starta Strinića.

>>Hrvatski navijači slavili u Nižnjem

Naime, lijevi branič Hrvatske, koji je jučer odigrao odlično, napravio je prekršaj nad Messijem, a Argentinac je reagirao neprimjereno i bijesno odgurnuo Strinića. Da se nije radilo o jednom od najboljih nogometaša svijeta, možda bi dobio i karton...

Messi
1/9

Komentara 6

DU
Deleted user
10:57 22.06.2018.

Žalosno je je to samo zato što se radi o Mesiju nije dobio karton.A FIFA non stop mantra ferplay.To nije farplay kao ni ono napucavanje Rakitića. Uglavnom prst dolje Argentincima i njihovom ponašanju na terenu a kao sve neke zvjezde.Sramota.

Avatar Trpimir
Trpimir
11:21 22.06.2018.

Sramota! I za Fifu i za Messija, najbolji se ne ponasaju ovako: dno dna.

DU
Deleted user
10:57 22.06.2018.

Ne spominjati nikakvo finale već slijedeću utakmicu možeš naletjet na minu jer svako može dobit svakog a potrebna je i doza sreće no da smo kompaktni jesmo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije