Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Zrinka Grancarić nakon osvajanja Ruže: Volim pobjeđivati

Zagreb: Sve?ana dodjela Ve?ernjakove ruže, medijskih nagrada za 2016.
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
13.03.2024.
u 10:55

Ishod glasanja već je godinama dobro čuvana tajna, što potvrđuju iznenađena lica i dobitnika i prezentera koji dobivaju zatvorene omotnice s imenima laureata

Nismo govorili ljudima da glasaju, nismo zvali babe, djedove i susjede da nam daju glas jer smo mislili da drugi imaju veće šanse za pobjedu. Mislim da se moje iznenađenje vidjelo na pozornici jer sam imao kost u grlu – tako je dobivanje Večernjakove ruže za najbolju radijsku emisiju 2016. godine komentirao Jadran Marinković, urednik kultne Pomorske večeri.

Naime, ishod glasanja već je godinama dobro čuvana tajna, što potvrđuju iznenađena lica i dobitnika i prezentera koji dobivaju zatvorene omotnice s imenima laureata.

– Još sam pod dojmom, ovo je ostvarenje mojih snova – kazala je Petra Dugandžić popevši se na pozornicu HNK po Ružu osvojenu za televizijsko glumačko ostvarenje godine.

VEZANI ČLANCI:

– Malo me je trema, iako se barem meni to ne bi smjelo događati – bila je reakcija Ivane Petrović, dobitnice Ruže za televizijsku osobu godine.

"RTL Direkt" Zorana Šprajca bio je televizijska emisija kojoj su čitatelji Večernjeg lista dali najviše glasova. Za glazbenike godine izabrani su Oliver Dragojević i Gibonni koji su u 2016. snimili album "Familija". Radijska osoba godine bila je Ivana Mišerić.

– Nikad nisam slijedila slogan "važno je sudjelovati". Više volim pobjeđivati – rekla je Zrinka Grancarić s HRT-a nakon nominacije za Ružu koju je i dobila kao novo lice godine.

GALERIJA Dodjela nagrada Večernjakova ruža za 1995. godinu

Zagreb: Sve?ana dodjela Ve?ernjakove ruže, medijskih nagrada za 2016.
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije