Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI ZNALI?

Zanimljivo otkriće! Ime majke u 'Kako sam upoznao vašu majku' saznali smo već u prvoj sezoni!

kako sam upoznao vašu majku
Foto: CBS
1/5
20.08.2021.
u 17:15

Kada smo prvi put gledali tu epizodu, nismo mogli znati koje je pravo ime majke, no Tedova djeca su to znala, pa su zato i burno reagirala kada je spomenuo ime Tracy

Posljednja sezona serije "Kako sam upoznao vašu majku" emitirana je 2014. godine, a tada smo konačno doznali identitet majke, te saznali kako joj je ime Tracy. Podsjetimo, u seriji Ted (Josh Radnor) svojoj djeci priča o dogodovštinama koje su imali njegovi prijatelji i on, prije nego je upoznao djevojku koja će mu kasnije postati supruga. Ona se pojavila tek na kraju osme sezone, a glumi je Cristin Milioti. No, tek u posljednjih nekoliko epizoda otkriveno je kako se zove Tracy. Portal collider otkrio je kako smo ime majke saznali već u prvoj sezoni.

Naime, u devetoj epizodi prve sezone Ted, Robin (Cobie Smulders), i Barney (Neil Patrick Harris) slave Dan zahvalnosti u New Yorku, gdje Ted upoznaje striptizetu (Katie A. Keane) koja mu se prvo predstavila kao Amber, no zatim je kazala kako joj je pravo ime Tracy. 
- I tako sam, djeco, upoznao vašu majku - kazao je narator na kraju epizode, da bi budući Ted (Bob Sagat) kazao svoju uobičajenu frazu - samo sam se šalio.

Kada smo prvi put gledali tu epizodu, nismo mogli znati koje je pravo ime majke, no Tedova djeca su to znala, pa su zato i burno reagirala kada je spomenuo ime Tracy. 

Podsjetimo, ove je godine objavljeno kako će se uskoro snimati nastavak serije pod nazivom "Kako sam upoznala vašeg oca", a glavnu ulogu igrat će Hilary Duff. 

Baš kao i u "Kako sam upoznao vašu majku", kad Ted Mosby svojoj djeci priča kako je upoznao njihovu majku, tako će u novoj seriji majka Sophie pričati svome sinu kako je upoznala njegovog oca. Za sad je u planu snimanje deset epizoda, a radnja ove priče počinje 2021. godine, godine u kojoj se za upoznavanje i pronalazak srodne duše koriste dating aplikacije poput Tindera.

VIDEO: Pogledajte snimku vjenčanja Vucine kćeri 

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
17:59 20.08.2021.

Vidis vrlo zanimljivo otkrice, cak vece i od otkrica penicilina

ZA
zagi101
22:08 20.08.2021.

serija je tolko tupava a humor isforsiran i nategnut tak da mi nije jasno kak je doživjela tolko snimljenih epizoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije