Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Za 88 preobrazbi sašili 840 kostima

TLZP
Foto: Nova TV
1/19
05.12.2015.
u 20:11

Uoči velikog finala showa Iza najgledanije zabavne emisije godine stoji naporan rad ne samo natjecatelja već i kostimografa, majstora maske, vlasuljara...

Red pjesme, red smijeha, red naklona zbog savršene transformacije i tako svaku nedjelju, točnije do sada 11 njih.

Recimo da je to formula po kojoj funkcionira show "Tvoje lice zvuči poznato" čije ćemo finale gledati u nedjelju.

A da je formula po kojoj funkcionira u svijetu televizijskih zakonitosti idealna, dokaz su ekstremno visoke gledanosti. Aktualnu drugu sezonu showa, zaključno s predfinalnom emisijom, pratilo je u prosjeku više od 734 tisuće ljudi. Najgledanija epizoda, a pogledalo ju je više od 826 tisuća ljudi, bila je emitirana 22. studenoga. Show je tako i u drugoj sezoni, sasvim logično s obzirom na brojke, zaradio naslov najgledanije zabavne emisije u 2015. godini.

Promjena spola za par sati

Četvero finalista, Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput borit će se za titulu najboljeg imitatora. Saša Lozar u nedjelju će prvo mjesto braniti kao Beyoncé. Nakon talijanskog slavuja Luciana Pavarottija, Luku Bulića u finalu čeka romantični Eros Ramazzotti. – Ako me uspiju napraviti tako lijepog, to će biti prvi put u životu da sam crn i zgodan. To je izazov! – našalio se uoči završnice Luka.

Pravi tulum napravit će Renata Sabljak koja postaje pjevačice grupe The Pointer Sisters, a njen nastup imat će najveći broj plesača na sceni ove sezone.

Lizanje čekića i ljuljanje na kugli neki su od momenata koji čekaju Maju Šuput koja će se transformirat u Miley Cyrus.

Osim četvero finalista, i Ivana Marić, Maja Posavec, Dušan Bućan i Ivan Šarić nastupit će u revijalnom tonu, i to u duetima. Ivana i Maja utjelovit će švedsku grupu ABBA, a Dušan i Ivan postaju Dražen Zečić i Anđela.

Bućan jedini bez pobjede

E pa u iščekivanju tog spektakla rezimirajmo sezonu u zabavnim brojkama. U ovoj sezoni vidjeli smo 45 transformacija u suprotni spol, a najviše, njih sedam, imao je Saša Lozar. Osmero kandidata gledali smo 30 puta kako izvode domaće autore i 27 puta kao strane izvođače. Osim spolnih transformacija, natjecatelji su prolazili i kroz promjenu boje kože. Tako je u showu bilo ukupno 21 tamnjenje kože, a Renata Sabljak taj je postupak proživjela najviše puta – pet.

Najzahtjevnije transformacije, kako za majstore maske tako i za izvođače, bile su ona Ivane Marić u Jacquesa Houdeka, Luke Bulića u Luciana Pavarottija, Renate Sabljak u Cee Lo Greena te Saše Lozara u Arethu Franklin i sve odreda trajale su od šest do osam sati.

Važno je napomenuti da tijekom snimanja izrada kostima traje samo par dana, a ukupan broj izrađenih kostima u showu je 840, čemu treba dodati i 50 pari posebno za show izrađenih cipela. Izrađeno je i 12 posebnih zubala. A kada govorimo u pobjedama, po njih tri, dakle najviše, imaju Luka Bulić i Saša Lozar, a najlošiji je Dušan Bućan koji ove sezone nije nijednom pobijedio.*

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije