Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anita Martinović

Voditeljica 'Ljubav je na selu' otkrila što se događa iza kulisa: 'Bilo je to nešto najljepše što sam doživjela'

Foto: RTL
1/14
23.08.2023.
u 21:20

Svaki dan na setu obiluje smijehom i neočekivanim zgodama, a kako se show vrlo često snima na lokacijama koje nisu blizu naselja ili su na nekim teže pristupačnim terenima, nerijetko se događa da se šminka ili frizura popravljaju na vrlo improviziranim mjestima, poput trajekta, livade, plaža, stijena.

Svi ljubitelji RTL-ovog zabavnog showa 'Ljubav je na selu' uskoro će doći na svoje jer ove jeseni s emitiranjem kreće nova, 16. sezona. I u ovoj sezoni u ulozi voditeljice našla se Anita Martinović koja će donositi lijepe vijesti farmerima, pratiti sve događaje na imanjima i prisustvovati uvijek napetim izbacivanjima.

Svaki dan na setu obiluje smijehom i neočekivanim zgodama, a kako se show vrlo često snima na lokacijama koje nisu blizu naselja ili su na nekim teže pristupačnim terenima, nerijetko se događa da se šminka ili frizura popravljaju na vrlo improviziranim mjestima, poput trajekta, livade, plaža, stijena.

- Moram se pohvaliti da mi je na jednom od snimanja ove sezone Bahra napravila manikuru. Još je bila i ružičaste boje. Trebalo je, naravno, popratiti trenutni Barbie trend. A o čemu se točno radilo, morat ćete vidjeti u epizodi - rekla je Anita za RTL.hr.

Kao velika ljubiteljica adrenalina, Anita svake sezone iznenadi gledatelje nekim novim prijevoznim sredstvom koje ''provoza'' u nekoj od emisija. Prošle godine prvi je put sjela u bager, vozila je još skuter, bicikl, traktor, kombi i kočiju, a ni u 16. sezoni, ističe, neće iznevjeriti.

- Ove sezone sam, osim mog uobičajenog voljenog traktora, imala prilike provozati i qwad. Uz to, znajući za moju ljubav prema motorima, naš farmer, bajker Mijo me malo provozao i na svom motoru - prisjeća se Anita.

A brojne životinje sastavni su dio gotovo svakog imanja farmera. Zbog njihovog se nenadanog ulaska u kadar ponekad čak moraju ponoviti i scene, no baš uvijek izmame osmijeh na lice i svima se uvuku pod kožu.

VEZANI ČLANCI: 

- Na novim imanjima sklopila sam lijepa nova 'prijateljstva' s kokoši Barbarom, s jednim žutim Garfieldom, s mnogim psima i mačkama, nekoliko kravica i telića te konja. Komarce neću ni spominjati, jer su to sad već postali standardni članovi naše ekipe - šali se voditeljica.

Osim dobre zabave, zahvaljujući ‘Ljubav je na selu’, gledatelji svake sezone dobiju priliku upoznati i hrvatske prirodne, kulturne i gastronomske posebnosti, različite seoske poslove, tradicionalne glazbene instrumente i poznate manifestacije određenog kraja. Tako će biti i u ovoj sezoni, a i sama Anita tijekom mnogobrojnih putovanja posjeti mjesta koja joj naprosto oduzmu dah.

Foto: RTL

- Kupanje u Modrom jezeru je nešto najljepše što sam doživjela ove godine. Da sam znala koliko je to spektakularno, davnih dana bi bilo na mojoj listi želja. Osim južnjačke gostoljubivosti naših ljudi i vrhunske hrane koju sam imala prilike kušati u Imotskom i Pločama, malo je reći da sam oduševljena tim krajevima. Na ušću Neretve bila sam kao začarana prizorom stotine letećih zmajeva u zraku. Na popis želja nakon tog dana definitivno dodajem da želim naučiti kitesurfing! - oduševljeno prepričava Anita.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije