Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentina baus

Voditeljica Dnevnika Nove TV nije mogla vjerovati što joj je kolega rekao u pauzi: 'Linjam se???'

Foto: Nova TV
1/15
19.04.2023.
u 18:50

Valentina Baus tako je sada podijelila video koji je nastao za vrijeme jedne pauze. Naime, ona i kolega Dino Goleš odlično se slažu, a vole se i šaliti pa je pokazala kako je reagirala kada joj je Dino rekao da se 'linja'.

Voditeljica Dnevnika Nove TV Valentina Baus otvorila je profil na društvenoj mreži TikTok i tamo objavljuje neke videe s posla, ali i iz privatnog života. Valentina je tako sada podijelila video koji je nastao za vrijeme jedne pauze. Naime, ona i kolega Dino Goleš odlično se slažu, a vole se i šaliti. 

– Vidiš da se linjaš – rekao je Dino Valentini. 

– Linjam se??? – upitala ga je ona s nevjericom u očima, dok se Dino počeo glasno smijati. 

Je li to moguće? – pitala se voditeljica i kazala da nema komentara. 

U opisu videa napisala je: "Dino zeza pod pauzom Dnevnika. Kaže linjam se. Cure, je l'' i vama ispada kosa u proljeće?" 
Dino i Valentina osvojili su 2022. Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine. Tada su voditelji otkrili kako izgleda jedan njihov radni dan. 

@valentinabaus #fyp #croatia #viralvideo #tiktok #television #novatv #host #media #zagreb #journalist #happy #video #viral #spring #fashion #hair ♬ original sound - Valentina B.

 

– Dan započinje jutarnjim kolegijem, nakon toga kreću sati telefoniranja i odlaska na teren kad snimamo izjave. Poslijepodne se vraćam u redakciju i slažem prilog, pa montaža i finaliziranje ideje, a nerijetko jurim i na javljanje uživo. Sad tome dodajte i vođenje Vijesti u 14 ili Večernje vijesti – tako izgleda dan bez Dnevnika. Mnogim mojim bližnjima to zvuči stresno jer stalno imate sat iznad sebe koji kuca s rokovima, a morate biti odlični jer televizija ne prašta. Ipak, u danima kad vodim Dnevnik situacija je nešto drukčija. Uz pripreme za vođenje Vijesti u 14 i 17 treba nadodati i govorne vježbe i „generalnu probu“ s fonetičarkom Gabrijelom Kišićek. Za središnju emisiju prilagođavamo i pišemo najave, smišljamo s dnevnim urednicima što možemo ponuditi drukčije, prije početka emisije imamo probu s fonetičarkom i tek onda, u 19.15, kreće pravi posao – izjavio je Dino. 
Valentina je rekla kako je sve dosta nepredvidljivo. 

– Uh, kod nas je to sve dosta nepredvidljivo. Nekad smo voditeljski par u Dnevniku, nekad vodimo samo Vijesti u 14 sati ili Večernje vijesti oko 23 sata, a nekad smo reporteri. Volim da su dani drugačiji i da nije sve uvijek „po šabloni“. Kada vodimo Dnevnik, dođemo na posao, dogovaramo se kako ćemo i što napraviti tog dana, naravno – šminka, frizura, odijevanje – to je nešto na što ja puno više vremena potrošim od Dine – priznala je.

Baus je tada otkrila i kakvi su joj se gafovi dogodili. 

– Bilo je gafova, doduše ne nekih velikih, ali sjećam se da sam jednom u javljanju uživo zaboravila naziv kazališne predstave na kojoj sam tada bila, jednom su me uključili u Dnevnik i upravo u tom trenutku je pukla veza između mene na terenu i studija… U takvim situacijama treba koliko-toliko biti smiren, ne paničariti i biti spreman reagirati u trenutku.

VIDEO Franka Batelić kreće u poduzetničke vode! Najavila je da pokreće svoj brend kozmetike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije