Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na moru

Vlatka Pokos pokazala dekolte, sve očarala fotkom u mokroj majici

Foto: Marko Grubišić
1/9
28.05.2020.
u 08:00

Međutim, ovaj je put nije komentirala društvena zbivanja već se pohvalila fotkom na moru, a kako se čini po opisu fotografije, ona je snimljena na otoku Pagu.

Bivša pjevačica i televizijska voditeljica Vlatka Pokos već duže vrijeme živi u Kanadi, odakle svakodnevno prati politička i društvena zbivanja u zemlji i često ih zatim komentira putem društvenih mreža.

1/5

Međutim, ovaj je put nije komentirala društvena zbivanja već se pohvalila fotkom na moru, a kako se čini po opisu fotografije, ona je snimljena na otoku Pagu. 

Vlatka je na fotki u mokroj bijeloj košulji ispod koje ima zeleni kupaći kostim, a u prvom je planu njezin dekolte.

U komentarima su joj brzo počeli stizati komplimenti. "Jesi li s ovog planeta?", "Morska sirena", "Prekrasna", "Još uvijek komad", pisali su joj. 

Inače, Vlatka se u posljednjoj objavi na Instagramu u kojoj je komentirala društvenu situaciju, osvrnula na nepoštivanje mjera koje su stručnjaci i vladajući propisali kako bi se stalo na kraj širenju koronavirusa. Pokos je bila zgrožena ponašanjem pojedinaca i kršenjem tih mjera i kaže kako i u Kanadi ima dosta ljudi koji se toga ne pridržavaju, ali je dodala kako je Kanada u odnosu na Hrvatsku puno bogatija i da će se nakon ove pandemija koja je uzrokovala i krizu u gospodarstvu, Kanada sigurno brže oporaviti od naše zemlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#islandofpag #summerincroatia #markogrubisicphoto #sasajokovicmakeup

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
08:18 28.05.2020.

Ispod fotke pise da je snimljena 2014. Cemu sluzi ovaj clanak..? Npr - Imam ja odlicne fotke nekih nasih glumica i pjevacica iz 1974. Moze to..?

Avatar Golum
Golum
08:14 28.05.2020.

Koga òva vise moze ocarati? Ni Dikana

Avatar želimir
želimir
10:06 28.05.2020.

dobar photoshop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije