Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujana i ljuta

Gabi iz 'Života na vagi' oplela zbog zabrane rada trgovina: 'I gu**** nabijate po kafićima nedjeljom'

Foto: Instagram screenshot
1/5
27.05.2020.
u 14:54

- Po čemu su to trgovci u trgovinama zaštićene vrste? Je li konobar u kafiću nema obitelj i ne zaslužuje slobodnu nedjelju?- zapitala se uzrujana Gabi.

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi’ Gabrijela Crnjac na svojim je društvenim mrežama progovorila o trenutno aktualnoj temi, a to je rad trgovina nedjeljom. Mnogima omiljena sudionica prve sezone RTL-ova showa razočarana je prijedlogom da se trgovcima u dućanima zabrani rad nedjeljom. I sama radi kao trgovkinja u jednoj pizzeriji pa joj prijedlog ukidanja rada trgovina nedjeljom i nije najbolje sjeo.

1/6

- Po čemu su to trgovci u trgovinama zaštićene vrste? Je li konobar u kafiću nema obitelj i ne zaslužuje slobodnu nedjelju? Pa nabijate guzice po kafićima nedjeljom.  Je li ja koja radim kao trgovac u pizzeriji ne bih svaku nedjelju slobodnu? Je li kuhari, pekari, trgovci na pumpama, doktori, medicinsko osoblje općenito, čistačice, vatrogasci, policajci i svi ostali koji rade nedjeljom ne zaslužuju slobodne nedjelje? Nemaju obitelji? Znači, dno dna ste. Dodijali ste i Bogu i vragu - napisala je Gabi na svom Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Gabrijela je u show ušla s 183,7 kg, a u njemu je skinula. 54,7 kilograma.Nakon izlaska nastavila je marljivo trenirati i raditi na svom izgledu. Na društvenim mrežama hvali se napretkom, a u jednoj od objava otkrila je i kako je debljina utjecala na njezin život.  "Debljina. Jedna stvar koja ti definira cijeli život. Nitko od nas nije debeo jer je težak zrak udisao. Ja sam od malena bucmasta. Jer sam voljela jesti. S godinama je to prešlo u problem. Veliki. Ne krivicom roditelja ili okoline. Kad je postalo kritično vodili su me doktorima, te vidi štitnjaču, te ovo te ono. I ne. Zdravstveni problemi nisu bili uzrok. Jednostavno sam voljela jesti. Branili su mi. Ja sam jela po noći. No bila sam dijete pa je okolini to bilo "slatko". Tko normalan bi i vrijeđao dijete od 6, 7,8 godina", započela je.

Kazala je da su ružni komentari krenuli u višim razredima osnovne škole. "Problem je nastao u većim razredima osnovne škole. Kada više nisam bila bucmasta nego debela. Da. Debela. Zvali su me svakakvim pogrdnim imenima. Tenk, krava,prasica itd. Već tada sam počela i naučila glumiti ravnodušnost, a jako me pogađalo. Žrtva ismijavanja škole i ulice. Rijeci izrečene u trenu, koje pamtiš cijeli život. Što sam više odrastala, to me više pogađalo", napala je te otkrila da se našla u začaranom krugu dijete i debljanja.

"Umjesto da mršavim, ja sam utjehu tražila u hrani. Opet. Cijeli život je tako. Kreneš. Kile super idu dolje, većih problema u životu nemaš. Sve 5. Nešto loše se dogodi, bilo kakav stres, razočarenje, opet se vraćaš toj prokletoj hrani i u njoj tražiš utjehu. Korak naprijed, nazad dva. Godinama se borim s kilama. Godinama sam po dijetama. Izgladnjujem se. Ubijam u teretani. Pijem tablete za mršavljenje itd. Pravim se da nisam opterećena svojim kilama, pravim se da sam sretna osoba. S godinama te to pretvori u usamljenu osobu, koja ne želi biti dio svijeta koji te ne prihvaća takvog kakav jesi, pa stvaraš svoj svijet. U kojem si sam. U kojem i dalje svaki svoj problem rješavaš kroz hranu", zaključila je Gabrijela koja planira i dalje raditi na sebi.

 

Komentara 5

Avatar marlony
marlony
16:57 27.05.2020.

Imat ćeš ti slobodno svaki dan ma burzi ako ti se vlasniku smanji profit za cijeli jedan dan - nedjelju. Mi nismo niti industrijska sila kao Njemačka, Austrija, Francuska itd...Ovisimo o turizmu za koji je vezano ugostiteljstvo i trgovina i tu je svaki radni dan bitan u ovoj gospodarskoj situaciji koja je sve samo ne bajna ! Ja bi radio i noćne za sigurnost radnog mjesta, a kamoli nedjelje.

CR
crohumans
17:00 27.05.2020.

Najbolje da se u državi koja nema nikakvu proizvodnju i industriju ukinu i noćne smjene u svim zanimanjima i nedjelje ! Pa kad se napuni burza rada sa stotinama tisuća ljudi onda ćete vidjeti što ste "htjeli" !

BA
balizg
17:12 27.05.2020.

Previše ljudi, firmi i sektora radi nedjeljom da bi se nekima zabranjivao rad a nekima ne. Kakav je uopće način zabrana rada ? Onaj tko ne može raditi taj neka ode u firmu koja ne radi nedjeljom. Neće te primiti ? E tu je upravo odgovor. Dakle svako radno mjesto se mora čuvati radom kakvog propiše sasašnji poslodavac jer te drugi koji neće zaposliti ! Što ako dobiješ otkaz zbog neradne nedjelje ? Isto tako nećeš niti drugdje naći radno mjesto, a time još teže kad se napune burze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije