Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
družile su se

Ne viđamo ih često! Voditeljica Nove TV pokazala prezgodne sestre

Foto: Instagram
1/5
27.05.2020.
u 11:49

Sestre ponekad odu na obiteljsko putovanje ili se pojave zajedno na modnim događanjima, a ovaj put su se fotkale jer su slavile rođendan.

Voditeljica Anja Alavanja Romac na Instagramu je pokazala svoje sestre koje ne viđamo često. Naime, voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat' jako je povezana s njima iako ih ne pokazuje.

Sestre ponekad odu na obiteljsko putovanje ili se pojave zajedno na modnim događanjima, a ovaj put su se fotkale jer su slavile rođendan. Anjina starija sestra Ina napunila je 39 godina, pa su se sestra okupile nakon što su popustile mjere zbog situacije s koronavirusom. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Alavanju je publika upoznala u showu Story Supernova. Iako nije pobijedila, lijepa voditeljica nakon njega dobila je brojne angažmane koji su je doveli i do vlastite emisije koju danas vodi, ''Zdravlje na kvadrat''. Za mladu studenticu novinarstva prilika za rad na Novoj TV otvorila je mnoga vrata, a u jednom je intervjuu i priznala da joj je to bila najljepša stvar koja se ikad dogodila te je opisala to iskustvo kao ''američki san u hrvatskim okvirima''. Sreću na privatnom planu ne skriva, u braku je s poduzetnikom Željkom Romcem s kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Ivora.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stormrider
13:10 27.05.2020.

„Prezgodne“-Autorice; gospodjo Alavanja kojoj Kasti Zurnalizma vi pripadate i gdje ste ucili pridjeve Hrvatskog jezika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije