Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekla da će joj 'ukrasti posao'

Vlatka Pokos javila se Maji Šuput nakon ispadanja, Maja joj na ovaj komentar nije ništa odgovorila

Foto: Instagram
1/9
16.03.2022.
u 09:08

– Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego što sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se, Majo, da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao – kazala je Vlatka nakon ispadanja iznenađenoj Maji kojoj se nedugo nakon toga i javila putem društvenih mreža.

Još se uvijek ne stišavaju reakcije na nedjeljnu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama'' u kojoj je ispala bivša TV voditeljica Vlatka Pokos (51). Nakon njezina ispadanja odmah su uslijedili komentari brojnih gledatelja na društvenim mrežama, a većina njih osvrnula se na izjavu koju je Vlatka uputila voditeljici Maji Šuput.

– Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego što sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se, Majo, da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao – kazala je Vlatka nakon ispadanja iznenađenoj Maji kojoj se nedugo nakon toga i javila putem društvenih mreža. Ispod Majine fotografije na Instagramu, na kojoj je upitala gledatelje kako im se svidjela druga emisija i ''Fiesta Latina'', javila se i Vlatka Pokos.

"Draga Maja, znaš me jako dugo i nadam se da znaš da sam se šalila. Želim ti i dalje uspješno vođenje Plesa sa zvijezdama", poručila je Pokos Maji koja joj na komentar nije odgovorila.

Foto: Instagram

Inače, Vlatka se jučer oglasila se na društvenim mrežama nakon što je prva ispala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama". Prvo je zahvalila ekipi kostimografa i make-up umjetnika, a onda je odgovorila i na prozivke hejtera na društvenim mrežama.

"Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu. A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama i uz pomoć medija poručujem da će ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju, a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke", poručila je Pokos koja već pakira svoje kovčege i sprema se za odlazak u Kanadu u kojoj živi proteklih godina.

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Definity
Definity
09:31 16.03.2022.

Kad šalu moraš objašnjavati, onda šala nije uspjela

Avatar Mudlin
Mudlin
12:04 16.03.2022.

Vlatka Pokos Ime u rodnom listu: Vlatka Vuković Rođen/a 22. ožujka 1970. Salzburg, Austrija Neki podaci sve pojašnjavaju.

ZG
Zg2222
18:24 16.03.2022.

Laže. Radi u Kanadi kao čistačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije