Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STARIM, ALI JOŠ BJESNIM'

Prepoznajete li je? Jedna od najpoznatijih pop-pjevačica svih vremena nedavno je proslavila 67. rođendan

Annie Lennox
Foto: Instagram
1/5
16.03.2022.
u 08:00

Fotografija Annie Lennox, pjevačice grupe Eurythmics, proteklog vikenda proširila se društvenim mrežama, a ona je na Instagramu pozdravila fanove

Legendarna škotska glazbenica Annie Lennox krajem prošle godine proslavila je 67. rođendan, a na Instagramu je objavila fotografiju pokraj koje je napisala kako "stari, ali još bjesni" ("ageing but rageing). Annie se referirala na fotografiju koju je na Twitteru objavio stanoviti Jason Strummer.

"Pozdrav Jasone Strummeru! (jeste li u vezi s pokojnim velikim Joeom?) Očito ste stvorili Twitter trend svojim upitom tko je ta osoba... OVA osoba..!! Dakle, možete li napraviti razliku između osobe u kamuflaži i biljke?? Haha! Stvorimo još jednu Twitter oluju, hoćemo li?!!!) Starim, ali još uvijek bjesnim! Blagoslov i ljubav…", napisala je pjevačica grupe Eurythmics. 

Inače, Strummer je ovog vikenda objavio Annienu fotografiju i pitao je pratitelje znaju li tko je osoba na slici. Naravno, svi su odnah prepoznali jednu od najpoznatijih pop-pjevačica svih vremena. 

 

Nakon odlaska iz Eurythmicsa Lennox se posvetila solo karijeri, a posljednjih godina okrenula se dobrotvornim kampanjama i političkom aktivizmu.

Prije dvije godine otkrila je da radi na novim pjesmama dok je u izolaciji sa svojim suprugom Mitchellom Besserom i kćeri Lolom. Pjevačica je bila emotivna dok je obožavateljima govorila da joj je pandemija koronavirusa i zatvaranje bilo ''vrlo izazovno'' te da se glazbom koristi kao načinom da se podigne.

VIDEO: Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:33 16.03.2022.

Napokon žena koja nije botoxirana i puna silikona. Faca!

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
12:26 16.03.2022.

E to je diva,a ne ove naše seljančure koje jednako nazivaju.

ŠP
Špresa
10:26 16.03.2022.

Ista je i prepoznatljiva, samo ostarila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije