Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA 2017.

Sada i bez verbalne komunikacije znamo što onaj drugi kolega misli

19.02.2018.
u 13:59

Nives Čanović i Marko Bratoš dvojac je narodnog radija koji nas je lani zabavljao u "385 Showu", te zaradio nominaciju za Večernjakovu ružu

Nives Čanović i Marko Bratoš dvojac su koji nas je prošle godine uveseljavao svojim 385 Showom na Narodnom radiju. Zabavna emisija koja se emitirala svakog popodneva donijela im je i nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji “Radijska osoba godine”. Dvojac je nedavno razdvojen, nakon što im je kolegica Doris Pinčić-Rogoznica otišla na rodiljni dopust. No, i dalje planiraju puno dobrih emisija.

Vaš 385 Show ove je godine nominiran za Večernjakovu ružu. Je li vas iznenadila nominacija?

Marko: Mislim da se ovakvim stvarima uvijek potajice nadaš, ali te svejedno uspiju iznenaditi. Naravno, ne živi se od niti zbog nominacija, ali lijepo je znati da netko prepoznaje trud. Hvala svima!

Nives: Nama su slušatelji uvijek na prvom mjestu, a zbog njih smo i mi na prvom mjestu slušanosti svih ovih godina. Lijepo je biti nominiran i čuti sve te pozitivne reakcije slušatelja na nominaciju.

Jeste li odmah kliknuli nakon što ste počeli voditi emisiju ili vam je trebalo vremena?

Marko: Nives i ja se znamo već godinama, tako da nije bilo nikakvih problema. Uvijek je neizbježan tranzicijski period dok se međusobno ne uštimate na novu zajedničku energiju, ali je to neizmjerno lakše kad osobu već i prije suradnje smatraš prijateljem.

Nives: Potreban je kratak period da se dvoje ljudi privikne funkcionirati skupa, ali sad i bez verbalne komunikacije znamo što onaj drugi misli.

Kako bi Marko opisao Nives, a Nives Marka?

Nives: Marko je mudrica, moj osobni psiholog i savjetnik, jako zreo za svoje godine, a istodobno beba u duši. Jako zanimljiv lik s kojim volim raditi. I najbolje mi je kako od neke slučajne teme napravi nešto super.

Marko: Nives je jedna super dobra duša, blagoslovljena britkim i pomalo bizarnim smislom za humor koji mi super paše, kao i najučinkovitijim metabolizmom na svijetu. Kunem se, nemate pojma koliko žena jede.

Nives je prije ovog popodnevnog showa radila jutarnji sa Slavkom Sobinom. Odgovara li vam više jutarnji ili popodnevni i možete li usporediti rad sa Slavkom i Markom?

Nives: Poslijepodnevni mi više odgovara zbog stila života, a jutarnji zbog dinamike. Da mogu ustajati rano, sigurno bih voljela i dalje voditi jutarnji. A rad s dečkima ne mogu usporediti, mogu samo reći da ih obojicu volim. Ne mogu biti različitiji, a super funkcioniram s njima u paru.

Kako birate teme za emisiju i koliko traje priprema?

Marko: Ne postoji posebna formula, ali pokušavamo pronaći nešto što nije previše hermetično kako bi slušateljima bilo zanimljivo i blisko, a istovremeno nešto o čemu bi i sami razgovarali na kavi. Nema smisla glumiti da ti je nešto zanimljivo ili zabavno ako nije, nismo toliko dobri glumci.

Nives: Slažem se s Markom. Nekad najbolja tema izađe iz neke interne situacije.

Koja vam je najbolja dosadašnja emisija?

Marko: Nemam pojma, to je kao da me netko pita koji mi je najdraži izlazak. Bilo ih je puno. Npr. gostovanje Saše Lošića, koji je fenomenalna i nevjerojatno draga osoba. Ili mini-akcija koju smo organizirali povodom Dana učitelja, kada smo pozivali slušatelje da podijele s nama najdraže osnovnoškolske uspomene s naglaskom na profesore i učitelje koji su im promijenili život. Imali smo ogroman odaziv. Bio je užitak čuti sve te predivne priče.

Možete li izdvojiti neki gaf ili lapsus?

Marko: Nives rokće kad se smije.

Nives: Hahahahhahaha (rokt)!

Nives je nedavno i promijenila prezime nakon udaje za Gorana Ivaniševića. Jeste li se privikli na novo prezime i pobjegne li vam koji put u eter djevojačko prezime?

Nives: Sve moje prijateljice koje su se udale trebale su neko vrijeme da se priviknu, tako da se još uvijek potpisujem Čanović, a na radiju nemam problema jer naši station voiceovi, Marinko i Iskra, odrade taj dio predstavljanja.

Što planirate ove godine s emisijom? Hoće li biti kakvih promjena ili novosti?

Nives: E, ne možemo sve otkriti.

Marko: Pa eto novost je da ove godine ne radimo skupa. Ja sam prebačen u Jutarnji klub dok se Doris Pinčić ne vrati, a onda bi trebali tamo negdje krajem godine krenuti opet skupa.

Tko će vam biti pratnja na dodjeli Večernjakove ruže?

Marko: Nives je moja pratnja…

Nives: I s nama će naravno biti Ines Barbir, producentica našeg 385 Showa.

1/32

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije