Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI KNIGHT

"Uvod u anatomiju" ostaje i bez Georgea O'Malleyja?

10.12.2008.
u 16:02

Najpoznatija bolnica u Seattleu navjerojatnije će ostati bez još jednog liječnika. Glumac T. R. Knight, koji u popularnoj seriji “Uvod u anatomiju” glumi dobroćudnog internista Georgea O'Malleyja, želi otići iz serije, a ta će mu želja vjerojatno biti ispunjena.

Točni razlozi odluke da napusti seriju još nisu poznati, no šuška se da će mu producenti dopustiti raskid ugovora. Navodno je glumac nezadovoljan opsegom svoje uloge u novoj sezoni, gdje su u središtu radnje romansa između Izzie i njezina mrtvog ljubavnika Dennyja te slični kontroverzni zapleti.

- T.R. želi krenuti dalje i osjeća da je sad pravo vrijeme za to – tvrdi izvor.

Knightov glasnogovornik opovrgnuo je za People.com nedavne napise da glumac više ne dolazi na probe te da je otišao sa seta i ispraznio svoju garderobu.

- Svaki dan je na snimanju. Od nikoga se još nije oprostio – rekao je glumčev glasnogovornik ne želeći više komentirati njegov navodni odlazak.

Nagađanja da je Knight i dalje uzrujan zbog incidenta s bivšim članom glumačke ekipe Isaiahom Washingtonom, koji je svojom homofobičnom izjavom natjerao Knighta da otkrije svoju homoseksualnost nakon čega je, prema nekima, autorici serije Shondi Rhimes trebalo previše vremena da otpusti Washingtona, također su odbačena kao netočna.

- Problem s Isaiahom nema nikakve veze s ovim. T.R.-u nije jasno ni zašto ljudi to još uvijek spominju. To je bilo stvarno davno – kaže izvor.

Prošli mjesec “Uvod u anatomiju” napustila je glumica Brooke Smith koja je glumila liječnicu Ericu Hahn.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije