Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni show

Upoznajte vokalne trenerice u showu "The Voice"

the voice
Foto: PR FOTO
20.02.2015.
u 12:49

Vokalne trenerice u showu "The Voice" govore o radu s natjecateljima

U današnjoj emisiji o showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ na Drugom programu Hrvatskoga radija bilo je riječi o dvobojima. Prva od četiri emisija ovog uzbudljivog dijela natjecanja počinje se prikazivati sutra.

Emisiju poslušajte ovdje.

– Pripreme za dvoboj su veliki rudnik, jedan strašno mukotrpan posao u kojem se mentori i njihovi vokalni treneri trude natjecatelje što je moguće bolje pripremiti kako bi na sceni bili dobri i zaslužili prolazak dalje – rekao je glasnogovornik showa, Aleksandar Kostadinov.

Kako bi svaki natjecatelj imao šanse nastaviti natjecanje i u dvobojima pokazao najbolje od sebe, nakon audicija uslijedio je predani rad s mentorima. Ključnu ulogu ovdje imaju vokalne trenerice.

Vokalna trenerica u timu Jacquesa Houdeka je vokalna i plesna pedagoginja, Marina Đurović Čelić, koja je nekoć Jacquesu bila prateća pjevačica.

– Ovo je odličan prvi korak za natjecatelje. Bez obzira na to jesu li oni na audicijama bili odlični ili malo manje odlični, sada treba raditi – rekla je.

Mentorica Indira Levak za vokalnu trenericu u svom timu odabrala je pjevačicu i nekadašnju članicu poznate vokalne skupine Divas – Mariju Husar.

– Prema glazbenom ukusu kandidata birali smo im pjesme za dvoboje. Svima su pjesme podjednako dobro legle – rekla je.

Natjecatelje mentora Tonyja Cetinskog za dvoboje pripremala je učiteljica pjevanja i prateća pjevačica Djordjija Palić.

– Nema tu pretjeranih zadataka što se tiče vokalne
tehnike. Važno je da se oni uspiju ogoliti i skinuti maske, a to je zapravo psihički moment – rekla je.

Stručna suradnica mentora Ivana Dečaka je glumica i pjevačica benda Detour – Maja Posavec.

– Jako mi se sviđa Dečakov odabir, pogotovo onih kandidata za kojima nije bila neka pomama među mentorima. Na kraju su se pokazali kao izuzetni pjevači – rekla je.

Cijelu emisiju možete poslušati samo na Večernji.hr!

>> Upoznajte nove Indirine i Tonyjeve natjecatelje u "The Voiceu"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije