Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Emma je kućni tip'

Upoznajte prekrasnu djevojku najskupljeg svjetskog nogometaša

Gareth Bale žena (1)
Foto: Reuters
1/3
02.09.2013.
u 22:48

Pozornost svjetskih medija usmjerena je na 24-godišnjeg velškog nogometaša Garetha Balea, čiji je dolazak u madridski Real najveća priča prijelaznog roka

Pozornost svjetskih medija usmjerena je na 24-godišnjeg velškog nogometaša Garetha Balea, čiji je dolazak u madridski Real najveća priča prijelaznog roka. Naime, za Garetha je isplaćena najveća odšteta u povijesti nogometa, Real je platio čak 100 milijuna eura, zbog čega je postao najskuplji nogometaš u povijesti. Imat će plaću deset milijuna eura godišnje, a u Madrid će s njim njegova djevojka Emma Rhys Jones i kći Alba Violet Jones.

Obitelj i prijatelji prekrasnu Emmu (23) opisuju kao netipičnu djevojku nogometaša. U vezi su već mnogo godina, a roditelji su djevojčice Albe. Cure su Garetha pratile na predstavljanje na Santiago Bernabeuu, a mnogima je za oko zapeo sjajan modni ukus lijepe djevojke. Britanski mediji kažu da je Emma kućni tip djevojke koji više voli provoditi vrijeme u pidžami, s čašom vina u ruci, nego na ludim tulumima.

Smatraju i da je život pod reflektorima neće promijeniti. Emmina baka izjavila je za Daily Mail da su njezina unuka i Gareth normalni ljudi i odličan par, a njihova kći dobro dijete. – Ona nije WAG-sica, ona je dobro odgojena mlada žena, vrlo smo ponosni na nju – kazala je Emmina baka.

>>Bale je nakon sat i pol od potpisa ugovora već imao za novi suzuki

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije