Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turska serija

U novoj epizodi Sile: Zejnep i Boran sami u Mardinu

Sila (1)
Foto: Nova TV
1/4
14.03.2013.
u 11:49

Boran nije javio Zejnep da je otišao s roditeljima u Mardin te je ona zbog toga uzrujana. Sila je odlučila nazvati Zejnep da pomogne Dilan, no shvati da je ona otputovala u Mardin.

U novoj epizodi Sile koju možete pogledati večeras na Novoj TV Sili se ne sviđa to što je Boran prije nje pričao sa Zejnep o Dilan.

Esma saznaje da je Sila špijunirala Zejnep. Boran i Sila uživaju u šetnji Istanbulom. Bedar i Dželil se ne slažu s tim da Dilan spava kod Sile.

Oguz prekida s Dilan. Uzrujana je i zbog svega krivi svoju obitelj.

Boran nije javio Zejnep da je otišao s roditeljima u Mardin te je ona zbog toga uzrujana. Sila je odlučila nazvati Zejnep da pomogne Dilan, no shvati da je ona otputovala u Mardin.

Sila se jako naljuti kad sazna da su Zejnep i Boran zajedno u Mardinu. Iako nastoji skriti svoje osjećaje, Sili je posve jasna priroda Zejnepina interesa za Borana. K tomu, iako je Boran rekao da će se odmah vratiti u Istanbul, stvari se ne odvijaju po planu. Morat će ostati u Mardinu još jednu večer. Boran odlazi na večeru sa Zejnep.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije