Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

TV osoba godine je Sabina Tandara Knezović: 'Nova, imamo je!'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/14
22.03.2024.
u 21:04

Nakon uručenja nagrade na pozornici, Tihana Tandara Knezović je ovo priznanje komentirala i s Večernjakovim Samirom Milom

Na večerašnjoj dodjeli Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK nagrada je uručena i u kategoriji ''TV osoba godine''. Ovoga puta nagradu je osvojila Sabina Tandara Knezović (Nova TV)! Nominirani su bili Damira Gregoret (RTL), Sabina Tandara Knezović (Nova TV), Domagoj Novokmet (N1), Aleksandar Stanković (HRT) i Martina Validžić (HRT), a nagradu su uručili Sanja Doležal i Enis Bešlagić.

- Nova, imamo je! Bože što sam nervozna. Posvetila bih je samoj sebi, 18 godina mukotrpnog rada, svi u novinarstvu znaju što je to. Ne bih ipak bila fer kad ne bih rekla da je iza mene Nova TV uz koju sam doživjela profesionalnu punoljetnost. Moja redakcija, moji urednici, moj Branimir, Željka... Puno hvala svima, mojim prijateljicama, a najviše mojoj obitelji, Knezovićima, koji su moji stup i moj bedem. Beskonačna ljubav i podrška, bez njih ne bih bila što jesam. Moje najveće ljubavi Andrija i Katja, hvala. Katja, nađi mjesto gdje ćemo staviti ovu Ružu, sretan ročkas Ruži! - poručila je. 

Nominirani su kao i prošlih godina birani po postulatima ove medijske nagrade, a oni su: originalnost, kvaliteta i izvrsnost u radu. Osim profesionalnosti, Večernjakova ruža znana je i po glazbenom spektaklu te odličnom provodu koji se svake godine organizira. Brojni poznati stigli su večeras na dodjelu u HNK. Što se glazbenog spektakla tiče, za odličnu zabavu zaduženi su večeras mnogi već poznati glasovi, ali i neka nova lica. 

Svojim glasom publiku je očarala i Nina Badrić, a tu je i mlado lica glazbene scene Lorena koja je nominirana u kategoriji novo lice godine. Posebno iznenađenje večeri bio je i predstavnik Hrvatske na Euroviziji glazbenik Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna koji je također pridonio ovom glazbenom spektaklu. 

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije