Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Nagrada za novo lice godine ide Miach! 'Neću stati na ovome, ali je potvrda da idem u dobrom smjeru!'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
22.03.2024.
u 21:02

Nakon uručenja nagrade na pozornici, Miach je priznanje komentirala i s Večernjakovim Samirom Milom

U kategoriji ''Novo lice godine'' Večernjakove ruže čija se svečana dodjela večeras održava u spektakularnom HNK nagrada je pripala Miach! Nominirani za ovu kategoriju bili su Domagoj Ivanković, Lovro Juraga, Lorena, Katja Matković i Miach, a nagradu su uručili prezenteri Saša Kopljar i Mislav Togonal.

- Ovo nisam očekivala, ali stvarno. Ne znam što da kažem, želim se svima u žiriju zahvaliti što su pratili moj rad. Sada se mogu javno zahvaliti svim slušateljima, zbog njih mogu živjeti svoje snove. Najviše moram spomenuti producenta Lockrooma, molim pljesak za njega! Neću stati na ovome, ali ovo je potvrda da idem u dobrom smjeru - poručila je s pozornice pa otišla do Večernjakovog Samira Mile s kojim je podijelila par komentara.

Nominirani su kao i prošlih godina birani po postulatima ove medijske nagrade, a oni su: originalnost, kvaliteta i izvrsnost u radu. Osim profesionalnosti, Večernjakova ruža znana je i po glazbenom spektaklu te odličnom provodu koji se svake godine organizira. Brojni poznati stigli su večeras na dodjelu u HNK. Što se glazbenog spektakla tiče, za odličnu zabavu zaduženi su večeras mnogi već poznati glasovi, ali i neka nova lica. 

Svojim glasom publiku je očarala i Nina Badrić, a tu je i mlado lica glazbene scene Lorena koja je nominirana u kategoriji novo lice godine. Posebno iznenađenje večeri bio je i predstavnik Hrvatske na Euroviziji glazbenik Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna koji je također pridonio ovom glazbenom spektaklu. 

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije