Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj sezone

Tko će pobijediti u finalu Masterchefa? Sarah ili Luka?

Foto: Nova TV
1/7
29.12.2023.
u 11:45

Slijedi napeto finale u kojem će titulu MasterChefa odnijeti Sarah ili Luka. Vrijeme je da oboje razrade ideje i da kuhaju najbolje što mogu za laskavu titulu pobjednika

Drugi krug polufinala iznjedrio je i drugog finalistu šeste sezone MasterChefa. U replici jela chefa Matije Bogdana uspješnija je bila Sarah Mikulec koja će do prestižne titule MasteChefa pokušati doći u kulinarskom srazu s Lukom Veićem.  Sarah je u polufinalu kuhala protiv Manuela, te su za repliciranje jela imali 100 minuta. Kad su saznali što će sve morati napraviti kako bi pred žiri i chefa Bogdana donijeli što uspješnije napravljeno jelo, znali su da će morati jako dobro rasporediti vrijeme prilikom izrade brojnih komponenti na tanjuru.

Nakon što su dobili recept, Manuel je otkrio da ga baš nije shvatio i da mu je mnogo toga iz recepta bilo nepoznato. „Nisam dosta stvari nikada radio ni vidio“, istaknuo je. Puno je zamki bilo i u receptu za mousse. Iako su kuhali svatko za sebe, cijelo vrijeme su si međusobno pomagali, davali savjete i upozoravali ako je nekome nešto ostalo predugo na štednjaku ili trebalo staviti u šoker.

Tko će pobijediti u finalu Masterchefa? Sarah ili Luka?

„Bio je problem kod jelena, nije bio dovoljno zapečen. Izgledao je kao da je izvađen iz sous videa, kao da nije uspio, ali gel je bio fenomenalan“, rekao je chef Manuelu te kazao da je njegova odluka da im on neće dati ocjene. Žiri je ocijenio kako je Sarah bolje pripremila jelo chefa Bogdana te ćemo nju gledati u finalu.

Slijedi napeto finale u kojem će titulu MasterChefa odnijeti Sarah ili Luka. Vrijeme je da oboje razrade ideje i da kuhaju najbolje što mogu za laskavu titulu pobjednika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije