Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl godine

Pogledajte kako je izgledala atmosfera na crvenom tepihu

Foto: pixsell
1/65
20.03.2021.
u 19:48

Kroz ceremoniju dodjele koja će se prenositi uživo na prvom programu HTV-a od 20:10 sati gledatelje će voditi već uigran dvojac Doris Pinčić i Duško Ćurlić.

Sve je spremno za još jednu dodjelu najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže. Nakon prošlogodišnje virtualne dodjele, ove će se godine uz poštivanje epidemioloških mjera dodjela održati u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Kroz ceremoniju dodjele koja će se prenositi uživo na prvom programu HTV-a od 20:10 sati gledatelje će voditi već uigran dvojac Doris Pinčić i Duško Ćurlić.

Među prvima na dodjelu su stigle RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, urednica i voditeljica Provjerenog Ivana Paradžiković, glumaci Enis Bešlagić,Slavko Sobin i Igor Mešin, novinar i voditelj Mislav Togonal...

20.03.2021., Zagreb - Dolazak uzvanika na svecanu dodjelu Vecernjakove ruze u Hrvatskom narodnom kazalistu. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Uzvanike su u HNK dočekali glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, producentica Večernjakove ruže Mirjana Žižić te urednica Scene i Ekrana Anamarija Kronast.

Tko je sve stigao na dodjelu Večernjakove ruže pogledajte u našoj galeriji.

1/22
Ključne riječi

Komentara 7

KA
kavranbird
20:01 20.03.2021.

Ovo je lakrdija, mućenje zdravog razuma, polovica nominiranih nisu vrijedni spomena

JO
Jose Oklahoma
21:06 20.03.2021.

To može biti spektakl jedne godine. Već za 10 godina svi će vam se smijati. Prijetvorni ološ bez kičme!

SG
Saul_Goodman
09:00 21.03.2021.

Molim?? Kako to da niste stavili 550 fotografija članice uprave potkapacitirane bezveznjače??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije