Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Što se događa s Madonnom? Objavila je video od kojeg se ljudima diže želudac: 'Sramoti se, ovo je odvratno'

Madonna is seen in London
Foto: KGC-81/172/STAR MAX/IPx
1/6
11.11.2022.
u 13:45

Sada je objavila snimku na kojoj liže vodu iz zdjelice za pse, a mnogima nije jasno što se s legendarnom pjevačicom točno događa. Madonna je poznata po tome da  voli pratitelje držati na rubu sjedala sa svojim ponašanjem, no neki misle da sada pretjeruje.

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Sada je objavila snimku na kojoj liže vodu iz zdjelice za pse, a mnogima nije jasno što se s legendarnom pjevačicom točno događa. Madonna je poznata po tome da  voli pratitelje držati na rubu sjedala sa svojim ponašanjem, no neki misle da sada pretjeruje. 

-Sramoti se. Ovo je odvratno. Diže mi se želudac - napisao je jedan korisnik Twittera. 

 

Naime, ovo je samo jedan u nizu videa koji je pjevačica objavila na društvenim mrežama kako bi šokirala obožavatelje, ali i one koji ju još uvijek ne prihvaćaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Nedavno je podijelila snimku u kojoj izgovara riječi iz pjesme ''Vent'' izvođača Baby Keema.

- Jesi li ikad dobio šakom u svoju je**** facu? Što kažeš, da nisi? Dobro, čekaj- govori Madonna ljutito gledajući u kameru. Na TikToku objavila je nešto eksplicitniju verziju iste snimke uz pjesmu L$D repera Luclovera, a u videu se izvija i pleše u grudnjaku. ''Što sam upravo pogledao?'', ''Malo se gubi'', ''Užas'', ''Ona stvarno treba pomoć'', ''Plašiš nas'', ''Gdje je nestala Madonna?'', ''Tužno'', ''Strašno'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Madonnin ''zaleđen'' i nimalo prirodan izgled lica već godinama puni medijske stupce, a pratitelji ne prestaju s raspravama na društvenim mrežama. Nedavno je odlučila stati na kraj kartičarima koji ju optužuju da neprestano koriti filtere na svojim fotografijama kako bi izbrisala godine pa je na TikToku objavila neobrađeni video i pokazala kako zapravo izgleda. No, čini se kako nova objava nije bila baš najbolji potez jer su brojni obožavatelji komentirali kako izgleda ''neprirodno'' zbog pretjeranih odlazaka na estetske korekcije.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:18 11.11.2022.

Pa ta je već odavno "otišla na kvasinu", blago rečeno.

DU
Deleted user
14:16 11.11.2022.

Ništa čudno, samo što je sad od slave, novca i obijesti pukla do korica. I kao mlada uvijek je bila udarena mokrom krpom, tako da je ovo čak donekle očekivano.

DI
Diosiario
14:08 11.11.2022.

Ne događa se ništa novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije