Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE

Stiže šesto dijete! Glumac s 3 žene ima petero djece, a 14 godina mlađa supruga sad je trudna

Jude Law i Phillipa Coan
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/6
22.05.2020.
u 13:42

Glumac Jude Law i njegova 14 godina mlađa supruga Phillipa Coan postat će roditelji.

Nakon godinu dana braka obitelj Law-Coan povećat će se za jednog člana! Naime, fotografi su snimili slatki par – glumca Judea Lawa i njegovu suprugu Phillipu Coan koji su ovih dana uživali u prvoj godišnjici braka, a tom prilikom zabilježili su trudnički trbuščić 14 godina mlađe Phillipe, piše Yahoo.

Par se zaručio prošle godine u veljači nakon četiri godine veze, piše Daily Mail. Vjenčali su se u Gradskoj vijećnici Old Marylebone u Londonu u svibnju iste godine, a popis gostiju bio je maksimalno reduciran pa se nitko od hollywoodskih faca tamo nije ni našao. Odlučili su se za intimnu ceremoniju i pozvali su samo najbliže prijatelje i obitelj. U baršunastom plavom odijelu, šeširu i okruglim sunčanim naočalama Jude je izrekao ''da'' svojoj mladenci koja se odlučila za mini haljinu i duboki dekolte. Zajedno su stigli u vijećnicu u Range Roveru.

Foto: profimedia

Nakon što je par najavio vjenčanje, strani mediji pisali su da je glumac zatražio svog najstarijeg sina Raffertyja Lawa (23) da mu bude kum.

Jude i Phillipa vezu su potvrdili još 2015. godine na crvenom tepihu na Hay festivalu, a izvor za MailOnline rekao je kako je Jude jako ozbiljan prema Pippi. Glumcu je ovo drugi brak, a inače je otac petero djece koje su mu rodile tri različite žene: prva supruga Sadie Frost, američki model Samantha Burke i posljednja bivša djevojka Catherine Harding. 

– Voli njezinu inteligenciju i smatra osvježavajućim to što ona nije iz svijeta šoubiznisa. Zadivljen je i ne želi zabrljati – rekao je tada izvor.

Jude Law i Phillipa Coan
1/3

Phillipa je inače psihologinja i vodi vlastitu konzultantsku tvrtku, a Jude, osim što je glumac, poznat je po višestrukim preljubima svojih poznatih partnerica. Glumac Jude Law je suprugu, također glumicu Sadie Frost, prevario s popularnom Siennom Miller, s kojom se poslije zaručio. Zaruke su bile kratkog daha jer je Jude varao i Siennu, i to s dadiljom njegove djece iz prvog braka. Tada joj se Jude i javno ispričao, no ona mu ipak nije mogla oprostiti.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije