Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA MLAĐE

Komentari pljušte! Karmela Vukov Colić oduševila pratitelje novim izgledom

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
22.05.2020.
u 10:10

Nekad omiljena voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska" Karmela Vukov Colić pohvalila se novom frizurom

Da ima smisla za dobar odabir frizure, voditeljica s malih ekrana Karmela Vukov Colić pohvalila se na društvenim mrežama i za to dobila hrpu komplimenata. Već neko vrijeme nosi kratku dječačku frizuru, za koju mnogi tvrde da joj savršeno pristaje.

"Prelijepa", "Curetak", "Vratili ste friz koji vam najbolje stoji", samo su neki od oduševljenih komentara koje je prikupila na objavi.

Foto: Daniel Pavlić

Nedavno je progovorila o temi diskriminacije na HRT-u, koji je napustila u studenome 2018. godine nakon 31 godine voditeljskog angažmana. Podsjetimo, nakon što je Maja Sever kao sindikalna povjerenica zatražila očitovanje od HRT-a jer smatra da ''s ekrana nestaju ženske osobe starije od 30+ godina'', svoje mišljenje ponudila je i ova vrsna voditeljica.

– Meni je ovo, oprostite, glupo. Ljiljana Vinković u startu nije trebala biti odabrana za vođenje emisije ''Dobro jutro, Hrvatska''. I to nema nikakve veze s dobi. Emisija je, ukratko, prekompleksna i ona se u njoj nije baš snašla (znate o čemu govorim, zar ne?). Doris Pinčić je draga, topla, pametna i djeluje kao dobar izbor. Uostalom, pa netko nas treba i zamijeniti! I mi smo na nečija mjesta došle... Druga je stvar ako bi Doris, kao vanjsku suradnicu, po jednoj emisiji plaćali više nego što za cijeli mjesec plate, primjerice, stalno zaposlenu šminkericu HTV-a ili tonca na Hrvatskom radiju ili neku drugu voditeljicu...To bi onda bilo pitanje koje treba postaviti... I bila bi diskriminacija. I to nema baš nikakve veze s Ljiljanom Vinković. Ali ima s vašim i mojim novcem – napisala je Karmela na Facebooku.

1/8

Podsjetimo, Ljiljana Vinković nakon četiri godine vođenja HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' dobila je rubriku u sklopu emisije koju radi svakog četvrtka, a zatim se počelo pisati kako je smijenjena zbog dolaska Doris Pinčić Rogoznice na HRT. U nekim medijima se pojavila informacija da je Ljiljana Vinković zbog toga i završila na bolovanju. 

Karmela Vukov Colić nakon 30 godina krajem 2018. godine napustila je Hrvatsku radioteleviziju i pronašla novi posao. Naime, voditeljica se pronašla u, makar privremenim, glumačkim vodama te zaigrala u mjuziklu "Menopauza" sa Sanjom Doležal, Salome i Arijanom Čulinom. 

1/4

Kako je rekla, sve zdravstvene tegobe koje je imala dok je bila na HRT-u, povukle su se same od sebe. – Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mojem su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost – rekla je voditeljica za Gloriju

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru


 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:21 22.05.2020.

jeli gospođa baka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije