Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u susjedstvu

Srpski mediji pišu da je uhićen pjevač Darko Lazić, bio je na kokainu, pijan i bez dozvole

Beograd: Nastup Darka Lazića na splavu TAG
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/9
27.04.2022.
u 08:49

Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je 117 km na sat na mjestu gdje je maksimalna dozvoljena 80 km na sat, bio je pozitivan na kokain, imao je 0,91 promil alkohola u organizmu, a utvrđeno je i da je vozilom upravljao bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

Srpski folk pjevač Darko Lazić (30) ponovno se našao u središtu skandala. Srpski mediji pišu kako je pjevač uhićen u utorak u ranim jutarnjim satima i to nakon što ga je zaustavio policijski presretač na cesti u Novom Beogradu zbog niza prometnih prekršaja. 

Kako piše Telegraf.rs Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, u automobilu marke Golf vozio je 117 km na sat na mjestu gdje je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. Odmah je podvrgnut i alkotestu te testu na droge koji je pokazao da je pozitivan na kokain, a izmjereno mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu. Daljom kontrolom utvrđeno je i da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. prosinca 2013. godine te da je automobilom upravljao unatoč tome što nije imao vozačku dozvolu. 

Lazić je zadržan u prostorijama Policijske postaje Novi Beograd, a čeka ga i odlazak pred suca za prekršaje. U trenutku kad ga je zaustavila policija Lazić se vraćao s rođendanske proslave boksača Marka Nikolića na kojoj je tijekom noći i zapjevao. 

VIDEO Anđa Marić: 'Nakon sedam godina napravila sam prve korake!'

Ključne riječi

Komentara 1

KR
KrajPocetak
10:56 27.04.2022.

Da mi je vidjeti samo novinara koji pise "vijesti" o ovim spodobama iz istocne bar. Nek si ode tam zivjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije