Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu čestitke

Sonja Kovač objavila prve trudničke fotografije: Ovo su bili najljepši blagdan

Foto: Instagram
1/9
29.12.2023.
u 13:50

Prije par dana je objavila video u kojem je svojim obožavateljima otkrila da očekuje prinovu

Influencerica Sonja Kovač (39), koja na Instagramu ima 524 tisuće pratitelja, ovih je blagdana na ovoj društvenoj mreži otkrila kako je trudna. Sada je podijelila prve trudničke fotografije i zahvalila obožavateljima na čestitkama. 

- Najslađe čuvana tajna ikada! Ovo su bili najljepši blagdani a sada smo u iščekivanju 2024. i svega divnoga što nam donosi!  Hvala svima od srca na svim predivnim čestitkama! - napisala je Sonja te objavila fotografije na kojima pozira sa zaručnikom Goranom Mandićem. - Najljepši blagdanski poklon. Čestitke i sretno za sljedeći još ljepši i bogatiji Božić. Bog neka bude uz vas - napisali su joj u komentarima pratitelji. Prije par dana je objavila video u kojem je svojim obožavateljima otkrila da očekuje prinovu. 

VEZANI ČLANCI

- Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme! - napisala je Sonja uz video na kojemu sa suzama u očima pokazuje test na trudnoću. Sonja i Goran zaručili su se prošle godina na Maldivima, nakon deset godina veze. 

 

 

- Zaruke za našu desetu godišnjicu. Ovo se dogodilo sinoć. Još sam sva pod dojmom… Bila je to magična večer -  napisala je  Sonja pokraj snimke koju je objavila na društvenim mrežama nakon zaruka koje su se odvile u izrazito romantičnoj atmosferi: na plaži, tijekom zalaska sunca. U komentarima su im pratitelji uputili brojne čestitke. „Čestitam od srca“, „Iskrene čestitke“, "Predivni, čestitam", pisali su.

Par već dugo živi zajedno, a 2021. godine godine kupili su i zajednički stan u Zagrebu. Kovač je dugo tajila svog partnera, a u posljednje vrijeme često dijeli njihove romantične fotografije, pokazuje kamo putuju, kako provode zajedničko vrijeme te kako se šale.  Goran Mandić najuspješniji je hrvatski igrač pokera. Po podacima na stranici CardPlayer, dosad je u karijeri na turnirima osvojio više od dva milijuna dolara, a najviše je zaradio ove godine na turniru u Barceloni, kada je na Texas Holdemu osvojio 452 tisuće dolara.

VIDEO Tko je zaručnik Sonje Kovač? Zaradio je više od dva milijuna dolara u poker karijeri

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije