Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmaraju

Slavni tenor i njegova 25 godina mlađa supruga snimljeni u nezgodnom trenutku dok su se opuštali na jahti

Foto: Profimedia
1/10
10.08.2022.
u 17:00

Fotografi su zabilježili trenutak u kojem je par ulazio u more te se presvlačio, a na fotkama se vidi kako je Veronica Berti slučajno povukla kupaće svog supruga Andree Bocellija te je u jednom trenu i ona slučajno otkrila svoje grudi.

Talijanski tenor Andrea Bocelli (63) i njegova dugogodišnja partnerica Veronica Berti (38) uživaju na odmoru. Par je uhvaćen u pomalo nezgodnom trenutku dok se opuštao na jahti.

Foto: Profimedia
Naime, fotografi su zabilježili trenutak u kojem je par ulazio u more te se presvlačio, a na fotkama se vidi kako je Veronica slučajno povukla kupaće svog supruga te je u jednom trenu i ona slučajno otkrila svoje grudi.

Foto: profimedia
Inače, par odmara na 80-ak metara dugoj jahti koju je Bocelli kupio 2019. godine. Par je već ranije snimljen kako odmara na palubi ovog broda, a tada su izmjenjivali nježnosti. 

Podsjetimo,  svoju suprugu Veronicu, Bocelli je upoznao je 2002.godine kada je ona imala tek 18 godina, na jednoj zabavi, a bila je to ljubav na prvi pogled. Veronicu je Andrea osvojio kada je otpjevao ariju, a iako je razlika između njih 26 godina, par se time nikada nije zamarao. Bocelli je jednom prilikom ispričao kako su dobne razlike zapravo obiteljska tradicija te je ispričao kako je izgledao njihov prvi susret.

- Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri - ispričao je tenor, a kasnije se saznalo kako je upravo Veronica bila razlog njegove rastave. Vjenčali su se 2014. godine na bajkovitoj ceremoniji u svetištu Madonne di Monteneri u Toskani, a dvije godine prije supruga mu je rodila kćer Victoriju. Sretne događaje supružnici su obilježili zajedničkom izvedbom ljubavne skladbe "Qualche Stupido".

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije