Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivna glumica

Bojana Gregorić Vejzović očarala novom modnom kombinacijom! Haljinom istaknula duge vitke noge i figuru

Foto: Instagram
1/16
10.08.2022.
u 11:13

Bojana često očara svojim istančanim modnim ukusom te predivnom figurom. Ovoga puta glumica je objavila fotografiju s odmora na Pelješcu, a pozirala je na stepenicama.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) ponovno je oduševila svojom fotografijom s odmora. Bojana često očara svojim istančanim modnim ukusom te predivnom figurom. Ovoga puta glumica je objavila fotografiju s odmora na Pelješcu, a pozirala je na stepenicama. Za ovu priliku Bojana je obukla plavu elegantnu haljinu dužine do koljena koja naglašava njezine duge vitke noge, a veže se na struku. Ovu haljinu kombinirala je s torbicom i sandalama te decentnim nakitom: narukvicama i naušnicama, a na licu joj se posebno isticao crveni ruž. 

- Jednog ponedjeljka u kolovozu - napisala je u opisu, a njezini pratitelji uputili su joj brojne komplimente. "Sva si div(n)a", "Predivna", poručili su joj te ostavili mnoštvo emotikona vatre i srca. 

Podsjetimo, Bojana je svoje duge noge naglasila i na fotografiji objavljenoj prije tjedan dana. Dobro raspoložena glumica pozirala je s osmjehom na licu na šanku s čašicom u ruci te je nazdravila i zahvalila na svom sretnim trenucima. Zgodna glumica za ovu prigodu odabrala je bijele hlačice visokog struka koje su naglasile njezine vitke noge i preplanuli ten, a kombinirala ih s crnim bodijem, zlatnom torbom i nakitom, a cijelu kombinaciju zaokružila je tigrastim sandalama i crvenim ružem. ''Kakva žena'', ''Ajme koje noge'', ''Ovdje se nema što oduzeti ni dodati, taman si'', ''Wow, prezgodna'', ''Predivna'', ''Divota si'', samo je dio komentara koje je tada dobila.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Komentara 1

Avatar javorko
javorko
11:57 10.08.2022.

predivna ahaha njoj ko da je lice sastavljeno od dijelova tudih lica uzasss

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije