Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna tragedija

Misteriozna smrt glumca (35) i supruge (28): Pali sa šestog kata na njegov rođendan, iza njih ostalo dvoje djece

Foto: Facebook screenshot
1/3
10.08.2022.
u 12:14

Albanski glumac Florind Belliu i njegova supruga Ornela Shehi pronađeni su mrtvi u subotu ujutro, a policija istražuje okolnosti događaja

Albanski glumac Florind Belliu (35) i njegova supruga Ornela Shehi (28) pronađeni su mrtvi u dvorištu zgrade u Bronxu u subotu oko 9 sati ujutro. Par su prepoznali prijatelji i susjedi, a okolnosti smrti policiji još nisu jasne.

Susjedi su kazali da su čuli njihove sinove od dvije i šest godina kako su nakon pada majke sa šestog kata plakali, a lokalni izvor za New York Post rekao je da je prvo pala Ornela te nekoliko sekundi kasnije i njezin suprug.

Ovaj poznati medij naveo je i da u stanu nije bilo oproštajne poruke, a dok se čekaju rezultati obdukcije, policija traži je li bilo znakova borbe prije pada te istražuju sve kako bi utvrdili radi li se o ubojstvu. Policija, prema opisu susjeda, nagađa i da je glumac možda patio od mentalnog poremećaja.

– Postoje znakovi u stanu koji pokazuju da nije sve bilo u harmoniji, kao da nisu samo odlučili ostaviti svoju djecu i skočiti – rekli su iz policije. Susjedi su istaknuli i da je Florind tog kobnog dana slavio rođendan, a par su opisali kao tih i povučen. 

Inače, par se sa svoje dvoje djece u novi stan preselio prije četiri mjeseca, a policija nije zaprimila nikakve izvještaje o obiteljskom nasilju.

Glumac je diplomirao na Sveučilištu u Tirani, nastupao je na televiziji i u kazalištu prije nego što se preselio u SAD. U intervjuu koji je dao prije dvije godine otkrio je da radi na dvije knjige i filmskom scenariju koji je želio predstaviti Netflixu.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
posidonija
14:35 10.08.2022.

koga briga za albanskog glumca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije